14 березня, П’ятниця
13:58

Люди Луценка порушили кримінальну справу через «Сибазон»

0
Співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у місті Івано-Франківську затримали 42-річного медика за махінації з психотропними препаратами.
13:56

Сума середнього хабара в Україні збільшилась до 25-26 тисяч гривень

0
В Україні сума середнього хабара в порівнянні з минулим роком збільшилася до 25-26 тисяч гривень.
13:55

У Івано-Франківську по-новому кріпитимуть білборди

0
Управління архітектури та містобудування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради має намір ввести нові правила надійного кріплення білбордів у обласному центрі Прикарпаття.
13:54

Якби вибори у Верховну Раду України відбулися 1 березня, то на них переміг би БЮТ

0
Якби вибори у Верховну Раду України відбулися 1 березня, то на них переміг би БЮТ. Про це свідчать результати опитування суспільної думки, проведеного ТОВ "ФОМ-Украина".
13:52

Надвірнянський свободівець удостоївся Національні премії України імені Тараса Шевченка

0
Народному артисту України Богдану Бенюкю присуджено Національну премію України імені Тараса Шевченка.
13:39

Івано-Франківський педагог стала лауреатом парламентської премії

0
Учитель математики фізико-технічного ліцею Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Ірина Попадюк стала лауреатом премії Верховної Ради України.
13:30

Дамбу річки Черемош відремонтують за 350 тис.грн.

0
Спеціалісти управління “Облводгосп” обстежили дамбу у селах Горішньому та Долішньому Залуччях Снятинського району і склали кошторис на її ремонт у сумі 350 тисяч гривень, які буде виділено з державного бюджету.
13:28

На Прикарпатті визначили «вчителів року»

0
82 учасники прийняли участь у конкурсі «Вчитель року», який у грудні 2007 року стартував у Івано-Франківській області. За всю історію конкурсу, це рекордне число у часників.
13:26

Івано-Франівщина продала 150 тис. кубометрів деревини

0
В Івано-Франківську відбувся аукціон з продажу деревини.
13:06

Інтелект депутатів міських рад підвищуватиме спеціальна книга

0
Побачило світ третє видання із серії книжок «Що має знати депутат місцевої ради» - «Бюджет як фінансова основа місцевого самоврядування».
12 березня, Середа
01:43

У Анушкевичуса назвали ринок зовнішньої реклами «перенасиченим»

0
Начальник управління архітектури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Ігор Гаркот вважає ринок зовнішньої реклами у Івано-Франківську перенасиченим.
01:42

Договір про Євро-2012 Україна та Польща підпишуть в квітні

0
Польща та Україна збираються у квітні підписати договір, що окреслить перебіг підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012.
01:41

Microsoft буде боротися з Google до останнього подиху

0
Компанія Microsoft має намір відвоювати частину ринкової частки в Google у сфері веб-реклами та пошуку в інтернеті, сказав гендиректор корпорації Стів Болмер, пообіцявши працювати над цим "до останнього подиху".
01:41

45 кримінальних справ про комп'ютерне піратство порушено в Україні з початку року

0
Початок 2008 року охарактеризувався високою активністю з боку правоохоронних органів у сфері захисту прав інтелектуальної власності.
01:40

У Смачила хваляться, що відшкодували збитки по прикарпатській "Еліті-центр"

0
18 січня 2008 року, за матеріалами Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, УПМ ДПА в Івано-Франківській області порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 209 КК України відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю.
01:38

Ющенко нагородив Дармограя орденом «За мужність»

0
Президент України Віктор Ющенко підписав Указ № 144/2008 «Про відзначення державними нагородами України». Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба Президента.
01:38

Яремчанські школярі вибороли срібло та бронзу на всеукраїнських змаганнях з техніки лижного туризму

0
П’ятеро учнів Яремчанської ЗОШ №1, які представляли Івано-Франківську область на Всеукраїнських змаганнях з техніки лижного туризму, стали срібними призерами на лижному маршруті та бронзовими призерами змагань в комплексному заліку.
01:37

Андріуцу знову призначено прокурором Галицького району

0
20 лютого 2008 року на засіданні колегії під головуванням виконуючого обов´язки Генерального прокурора України Сергія Винокурова призначено прокурорів міжрайонного та районного рівнів, а також військових прокурорів.
01:37

Володимир Мойсик сподівається, що за два тижні будуть відомі попередні зміни до Конституції

0
Член Національної конституційної ради Володимир Мойсик повідомив про організаційні аспекти діяльності Національної конституційної ради, які розглядались на першому її засіданні, інформує репортер MALAKAVA.
01:36

Закінчилася реєстрація на обов´язкове незалежне тестування для вступників у ВНЗ

0
У середу, 20 лютого, закінчується реєстрація на обов´язкове незалежне тестування для вступників у ВНЗ.
01:33

На Рогатинщині через мікрогранти УФСІ ремонтують сільські клуби та опалють дитзаклади

0
Завдяки мікрогрантам Українського фонду соціальних інвестицій у 2007 році у Рогатинському районі проведено капітальні ремонти у соціальних та культурних закладах. Про це інформує репортер MALAKAVA.
01:33

Олійник домовився з поляками про регіональні євроінтеграційні програми

0
Представник України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник під час робочої поїздки до Польщі провів ряд зустрічей із директором департаменту міжнародних відносин Канцелярії Президента РП Маруішом Ганзліком, директором департаменту Східної політики МЗС Маріушом Машкевичем, українським послом Олександром Моциком та ректором Варшавського університету Катажиною Халасінскі-Мацуков.
01:32

Освітяни Івано-Франківщини їздили набиратися досвіду до львів’ян

0
21 лютого 2008 року делегація керівників спеціалізованих шкіл-інтернатів з Івано-Франківської області відвідала Львівський міський центр реабілітації.
01:32

Олійник каже, що «вламав» поляків на консульство та економічний форум

0
Представник України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник заявляє, що йому “вдалося переконати польських колег щодо доцільності відкриття консульства саме в Івано-Франківську”.
01:31

Один із прикарпатських нардепів вважає, що Україні потрібен державний орган, який цілеспрямовано опікуватиметься мовним питанням

0
"Ми 16 років живемо у власній країні, бо ми є народ, який має власну історію, ментальність і мову. Якщо народ втрачає мову, він втрачає й інші фундаментальні речі, він може втратити державність. Тому нам конче необхідні заходи державного рівня для розвитку й збереження мови українського народу", - заявила член парламентського комітету з питань охорони здоров’я Лілія Григорович.
01:31

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус розпочав кадрові «чистки» на комунальному телебаченні

0
21 лютого 2008 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із працівниками муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» та повідомив про кадрові зміни керівництва ТРК.
01:29

Вірастюк підтримає спортивний захід, організатором якого є інваліди з ураженням опорно-рухового апарату

0
24 лютого 2008 року Відомий прикарпатський стронгмен, найсильніша людину світу Василь Вірастюк стане почесним гостем фізкультурно-спортивної акції присвячену Дню Захисника Вітчизни, яке організують Броварське міське товариство інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату „Прагнення”.
01:28

Через «медіа-чистки» мера Івано-Франківська, одразу 12 працівників комунального ТРК написали заяви про звільнення з роботи

0
Одразу 12 працівників івано-франківської комунальної телерадіокомпанії "Вежа" написали заяви про звільнення з роботи.
01:28

22 працівники ТРК «Вежа» написали меру Івано-Франківська лист і сказали, що вони «категорично проти»

0
22 працівники муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» написали «Відкритий лист» міському голові Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу, у якому висловили свою позицію щодо звільнення директора каналу Вовка Івана Онуфрієвича.
01:27

У Палійчука сказали, що стежитимуть за цінами на всі продукти харчування

0
Керівники головних управлінь економіки, агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації та контролюючих органів щодо цінової ситуації на споживчому ринку області заявили, що мають намір проводити моніторинг цін на всі продукти харчування.
01:27

Депутати Івано-Франківська заявили, що готові блокувати сесію міськради через «медіа-чистки» мера на ТРК «Вежа»

0
Депутати Івано-Франківської міської ради від фракцій НУНС, БЮТ та Партії регіонів заявили, що готові відстоювати інтереси колективу ТРК «Вежа». Поки, що невідома позиція лише депутатів від фракції УНП.
01:27

На Івано-Франківщині буде новий телеканал

0
Вісім областей Західної України готові об’єднати свої зусилля для створення телеканалу «УТ-3».
01:26

Нардеп Андрій Шевченко їде до Івано-Франківська для розв’язання медіаконфлікту між мером та колективом ТРК «Вежа»

0
Перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, народний депутат України Андрій Шевченко має намір 23 лютого 2008 року відвідати місто Івано-Франківськ.
01:25

Люди Луценка шукають групу циган-гіпнотизерів, які грабують громадян Коломийщини

0
Шахраї є психологами - володіють гіпнозом. Вони стукають у двері, кажуть що їм потрібно переповити дитину,представляються співробітниками Пенсійного фонду, або ж продавцями.
01:24

В Україні знову може подорожчати бензин

0
Українські нафтотрейдери у зв´язку зі збільшенням цін на нафту на світових біржах збираються вже в березні підняти ціни на паливо на 20-25%. Стримати темпи зростання цін, на їхню думку, можна лише спільними зусиллями ринку та уряду.
01:23

Прикарпатським абітурієнтам дали час «дореєструватися» до 1 березня

0
Міністерство освіти і науки продовжило термін реєстрації учасників до 1 березня, врахувавши, що вперше вступ до вищих навчальних закладів можливий лише за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.
01:23

До Яремчі приїзджали студенти 15 медичних ВУЗів України, щоб погратися у спорт

0
Понад сто учасників зібрала в Яремчі ІІ Всеукраїнська спартакіада серед студентів вищих медичних навчальних закладів – представників 15 медичних ВУЗів.
01:23

Керівник проекту «Статус» Вадим Войтик заявляє про своє неправомірне відсторонення від роботи

0
Вадим Войтик, генеральний директор компанії «Економічна медіагрупа» та шеф-редактор проекту «Статус. Економічні відомості», що належать до холдингу «Медіа Інвест Груп», відсторонений від роботи і звільнений з посади.
01:22

З Іваном Вовком ми знайомі дуже давно, в нас приятельські стосунки, але це не означає, що людина може не допрацьовувати - Віктор

0
21 лютого 2008 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із працівниками муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» та заявив, що прийняв рішення звільнити виконувача обов’язків директора ТРК «Вежа» Івана Вовка, а на його місце призначити свого прес-секретаря Ірину Макацарію.
01:21

Один із організаторів «чиновницьокої сауни» матеріально стимулюватиме за економію паливно-енергетичних ресурсів у Долині

0
Голова Долинської районної державної адміністрації Василь Іванишин має намір стимулювати керівників закладів освіти за економію паливно-енергетичних ресурсів.
01:21

Мостобудівельники Прикарпаття мають намір збудувати об’їзний міст через Прутець Яблуницький на державній дорозі Мукачево-Львів

0
Дорожньо-мостові організації Івано-Франківської області заявляють, що цьогорічна зима не вплинула на розпочаті у 2007 роботи.
01:21

У Анушкевичуса кажуть, що Вовк не поважає мера

0
Прес-секретар міського голови Івано-Франківська Ірина Макацарія заявляє, що відкликання Іваном Вовком заяви про звільнення з роботи є «неповагою та не сприйняттям рішення Віктора Анушкевичуса щодо кадрових змін керівництва ТРК».
01:20

Макацарія прийняла пропозицію Анушкевичуса і має свою стратегію

0
Прес-секретар міського голови Івано-Франківська Ірина Макацарія повідомила, що прийняла пропозицію Віктора Анушкевичуса стати директором муніципальної телерадіокомпанії «Вежа».
01:20

Через сильні пориви вітру будинок культури та сільська рада в с.Загвіздя залишилися без дахового покриття (фото)

0
23 лютого у селі Загвіздя Тисменицького району сильний порив вітру зірвав близько 70% дахового покриття (бляха, 9 листів шиферу, черепиця) зі споруди, в якій розміщені будинок культури та сільська рада.
01:19

Палійчук натякнув, що підтримує Вовка та радить Анушкевичусу замислитися

0
23 лютого прес-служба ІФ ОДА оприлюднила заяву голови Івано-Франківської облдержадміністрації Миколи Палійчука з приводу звільнення виконувача обов’язків директора муніципальної ТРК «Вежа» Івана Вовка.
01:06

На Івано-Франківщині розпочався «офіційний» Рік замків (оновлено)

0
23 лютого у Львові відбулася урочиста церемонія підписання Декларації про наміри підтримати ініціативу громадських організацій та оголосити 2008 рік Роком замків та палаців Західної України.
01:05

Люди Остафійчука презентують свою творчість у Тернополі

0
У Тернополі, в залі обласної організації Національної спілки художників України відкрито виставку викладачів кафедри образотворчого мистецтва ім. Михайла Фіголя інституту мистецтв ПНУ ім. В.Стефаника.
01:04

Григорович вважає, що Україна має бути незалежною від забаганок Росії в питанні газу

0
“Україна є головним транзитером газу в Європі. Питання, чи обернулося для нас це благом. На жаль, еліта в нас – “газова”, політичні аргументи – “газові”, політичні дивіденди – також “газові”, - зазначила вчора в ефірі “Свобода Савіка Шустера” народний депутат, івано-франківчанка Лілія Григорович.
01:03

23 лютого Віктор Ющенко відгуляв 54-й День народження

0
23 лютого свій День народження відсвяткував Президент України Віктор Ющенко. Йому виповнилося 54 роки.
01:02

Forbes не побачив у Івано-Франківській області незвичайних визначних пам´яток

0
Журнал Forbes склав список найбільш незвичайних визначних пам´яток Східної Європи. У рейтинг потрапили Одеський театр опери та балету і кримська Червона печера, однак, немає жодного об´єкту із Івано-Франківщини.
01:02

Вінський прогнозує, що українці не платитимуть більше за квитки на поїзд у 2008

0
В 2008 році підвищення тарифів на громадянські залізничні перевезення не передбачено.
01:01

Прикарпатцям радять прибрати себе з "Однокласників", якщо вони задумали не повернути банку кредит

0
Якщо ви задумали не повернути банку кредит, будьте обережні з подібними мережами.
01:01

Народивши трійню, українській сім’ї можна вже не думати про роботу

0
При народженні двійні Кабінет міністрів виплачуватиме за першу дитину 12 тисяч грн., за другу – вже 25 тисяч.
01:00

У Коломиї шукають найкращого читача України

0
У бібліотеці №3 міста Коломиї завершився перший тур четвертого Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України - 2008".
01:00

На Долинщині мають намір відкрити музей історичної спадщини

0
Адміністрація заводу ДВП “Уніплит” запропонувала владі району спільними зусиллями відкрити у смт. Вигода Волинського району музею історичної спадщини.
00:58

У Рожнятові знайшли труп 19-річної дівчини

0
23 лютого 2008 року у місті Рожнятів Івано-Франківської області зі слідами насильницької смерті виявлено труп 19-річної місцевої мешканки.
00:57

«Мізунську звигоду-2008» переформатують у «соціальний захід»

0
У Долині пройшло перше засідання організаційного комітету з проведення Всеукраїнського фестивалю молодіжної та екстремальної культури, що відбудеться в липні в селі Новий Мізунь.
00:57

У Косівському районі згорів 31-річний чоловік

0
Вранці 23 лютого в селі Уторопи Косівського району горів житловий будинок місцевої жительки.
00:56

Івано-Франківці зустріли Гнатюка як справжного супер-стар

0
24 лютого 2008 року народний артист України, Герой України Дмитро Гнатюк відвідав Івано-Франківськ.
00:56

У Львові говорили про експансiю зарубiжних iнвесторiв у банкiвську сферу та здалували про Плюсбанк

0
22 лютого 2008 року у Львовi вiдбулася друга мiжрегiональна конференцiя банкiвських спiлок України.
00:55

ВОЛЕЙБОЛ. У Надвірній визначили переможців IV традиційного відкритого турніру серед ветеранів

0
23 – 24 лютого2008 року у місті Надвірна відбувся четвертий традиційний відкритий волейбольний турнір серед ветеранів, присвячений Дню Захисника Вітчизни.
00:55

Коломия стала меккою для шанувальники української культури

0
23 лютого у виставкових залах Коломийського музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й.Кобринського відбулось урочисте відкриття виставки "Родина". Виставка підсумувала десятилітній ювілей міжнародних пленерів, які проходили у селі Яворові на Косівщині.
00:53

Фліт збирається у перший в своєму житті повноцінний всеукраїнський тур

0
Івано-Франківський рок-гурт «Фліт» збирається у перший в своєму житті повноцінний Всеукраїнський тур.
00:53

МІНІ-ФУТБОЛ. Івано-Франківські освітяни вибороли кубок міста з міні-футболу серед аматорських команд

0
Протягом 22-24 лютого 2008 року у Івано-Франківську відбувався кубок міста з міні-футболу серед аматорських команд.
00:52

Кримінальна справа проти рівненського ТзОВ "Експресжитлоінвест" плямує репутацію його філій, зокрема, івано-франківської

0
Прокуратура міста Рівне порушила кримінальну справу проти ТзОВ "Експресжитлоінвест", консультаційні центри якого є у п’яти областях України.
00:51

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. У Івано-Франківську визначилися переможці «Прикарпатської зими»

0
Протягом 23 – 24 лютого у Івано-Франківську відбулись 40-ві Всеукраїнські змагання з легкої атлетики «Прикарпатська зима» серед юнаків та дівчат.
00:50

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. Івано-Франківчанка Христина Стуй привезла із Сум золото

0
22-24 лютого в місті Суми пройшов чемпіонат України з легкої атлетики в закритих приміщеннях.
00:48

Тарас Химич зніме чергове відео для «Флітів»

0
Відомий кліпмейкер Тарас Химич має намір зняти кліп для івано-франківського гурту «Фліт».
00:47

Геніальний хаос. В Івано-Франківську відкрилася виставка художника Юрія Боринця (фото)

0
У обласному центрі Прикарпаття відкрила виставка місцевого художника Юрія Боринця.
00:46

Плюсбанк відкрив нові відділення у Дрогобичі та Тернополі

0
Плюсбанк відкрив нові відділення у містах Дрогобич Львівської області та Тернопіль. Про це репортерові MALAKAVA повідомив представник банку.
00:46

У Яремчі протягом чотирьох днів розв’язуватимуть проблему твердих побутових відходів

0
26 лютого у Яремчі за участю провідних спеціалістів міністерств, держкомітетів, комунальних і промислових підприємств, науковців, дослідників, керівників місцевих держадміністрацій та органів самоврядування розпочинається 4-денна Міжнародна науково-практична конференція „Полігони твердих побутових відходів.
00:45

34 депутати Івано-Франківської міськради проголосували за призначення Івана Вовка «офіційним» директором ТРК «Вежа»

0
34 депутати, представники фракцій НУНС,БЮТ, Партії регіонів та ГО «Пора» у Івано-Франківській міській раді, проголосували за призначення Івана Вовка на посаду директора муніципальної телерадіокомпанії «Вежа».
00:44

У Івано-Франківську вперше прозвучав концерт Барвінського для фортепіано з оркестром

0
В обласній філармонії відбувся музичний фестиваль, приурочений до 120-річчя визначного українського композитора, педагога, громадського діяча Василя Барвінського.
00:43

Українській спілці кінематографістів – 50, прикарпатській - 10

0
Для Національної спілки кінематографістів України цей рік – ювілейний. У лютому відзначається 50-річчя з часу її створення.
00:42

«Укрнафта» припинила продавати бензин на 563 АЗС

0
ВАТ «Укрнафта» з 25 лютого вимушено припиняє реалізацію світлих нафтопродуктів у власній мережі автозаправних станцій, яка налічує 563 станції майже у всіх регіонах України.
00:41

Андрій Микитин активізовує «Наше Місто» через політичну кризу у Івано-Франківську

0
У зв’язку з політичною кризою в місті Івано-Франківську, Громадське об´єднання «Наше місто» активізовує свою діяльність. Про це репортерові MALAKAVA повідомив Андрій Микитин.
00:41

Чиновники Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей започаткували "Галицькі фестини"

0
23 лютого в у місті Львові керівництвом трьох обласних рад - Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської – започатковано щорічний Міжнародний фестиваль регіональної культури “Галицькі фестини”, що проходитиме у старовинному селі Звенигороді Пустомитівського району, якому виповнилося 920 літ.
00:40

У коломийських селах заборонять гральні автомати

0
У селах Коломийщини мають намір заборонити встановлення гральних автоматів.
00:40

У "Ощадбанку" закінчуються гроші для компенсації внесків

0
Українське державне підприємство поштового зв´язку (УДППЗ) "Укрпошта" до 25 лютого вже доставила і виплатила українським громадянам понад 13,394 млн грн компенсації втрат від знецінених внесків в Сбербанку СРСР. Всього ж виплачено компенсаційних коштів 14 214 особам на суму 13 млн 394,06 тис грн.
00:39

У Івано-Франківську бродячі тварини покусали 57 людей

0
У Івано-Франківську від початку року по медичну допомогу звернулися 57 осіб, яких покусали бродячі тварини.
00:39

Олександр Харебін: Тих, хто підписав заяву в захист Вадима Войтика ввели в оману

0
Більше 120 співробітників «Статусу» збираються звільнитися? Президент «Медіа Інвест Груп» стверджує: не всі підписи справжні.
00:39

Центр Івано-Франківська перетворюється у рибний базар

0
У Івано-Франківську почастішали випадки стихійної торгівлі рибою. Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба ІФ МВК.
00:38

До Снятина приїзджали націоналісти Прикарпаття і всієї Галичини

0
24 лютого у Снятині націоналісти Прикарпаття і всієї Галичини провели поминальне віче на честь курінного командира УПА Василя Андрусяка - "Грегіт"-"Різун"
00:37

«Медіа Інвест Груп» оголошує про реорганізацію регіональної мережі «Статус»

0
Офіційне повідомлення холдингу «Медіа Інвест Груп» про реорганізацію регіональної мережі.
00:37

У Богородчанах згадували подвиги курінного командира УПА Василя Андрусяка

0
У Богородчанському районі братство вояків ОУН-УПА Калуського та Богородчанського районів, національно-петріотичні організації і свідомі жителі Івано-Франківської області віддали честь та вшанували полковнику Василеві Андрусяку – Грегіт–Різун.
00:36

Івасютин каже, що люди Анушкевичуса погано організовують депутатські тусовки та пропонує заснувати «Вісник»

0
Лідер фракції НУНС у Івано-Франківській міській раді Михайло Івасютин вважає, що організація роботи міськради не завжди відповідає регламенту.
00:36

27 лютого - суперфінал конкурсу «Учитель року – 2008»

0
27 лютого в гімназії № 3 Івано-Франківської міської ради відбудеться завершальний етап обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2008».
00:35

Івасютин просить Анушкевичуса активізувати Західний Кур’єр

0
Голова фракції НУНС у Івано-Франківській міській раді Михайло Івасютин переконаний, що журналісти муніципальної газети «Західний кур’єр» повинні бути присутні на всіх без виключення засіданнях сесій міської ради та виконавчого комітету.
00:35

Чупірчук просить Анушкевичуса та Янка розібратися із Яцишином (оновлено)

0
Лідер фракції УНП у Івано-Франківській міській раді Богдан Чупірчук звинувачує заступника міського голови з економічних питань Ярослава Яцишина у корупційних діях та порушенні закону «Про державну службу».
00:35

Лідія Анушкевичус дала ляпаса рідному брату Лілії Григорович через «політичну публікацію» проти її сім’ї у книжці «Що за лаштунк

0
Репортеру MALAKAVA стали відомі нові факти, які стосуються скандалу з Лідією Анушкевичус та Любомиром Малофієм.
00:34

Фракція УНП звинувачує БЮТ та НУНС у політичних шантажах

0
Фракція Української Народної Партії у Івано-Франківській міській раді звинувачує депутатів БЮТ і НУНС в умисному блокуванні засідань виконавчого комітету та сесій міськради.
00:33

Василь Вірастюк та Олександр Пеканов покажуть свою силу на "Арнольд Класік Вікенд" у США

0
Найсильніша людина світу, прикарпатець Василь Вірастюк вилетів до Сполучених Штатів Америки для участі у 20-х ювілейних змаганнях "Арнольд Класік Вікенд".
00:33

11 березня у Івано-Франківську офіційно говоритимуть про розпуск міськради

0
11 березня 2008 року заплановано провести чергову сесію Івано-Франківської міської ради, на якій розглядатиметься тільке одне питання - "Про розпуск Івано-Франківської міської ради".
00:32

Коцаба влаштував театралізоване дійство-парад перед посольством Російської Федерації

0
22 лютого активісти Громадянської партії «ПОРА» на чолі з Русланом Коцабою організували перед посольством Російської Федерації (Львів) театралізоване дійство-парад, яке наочно символізувало погрози Путіна щодо перенацілення ядерних боєголовок на Україну.
00:31

Шкутяк переконаний, що народ має сказати своє слово на конституційному референдумі

0
Народний депутат, прикарпатець Зіновій Шкутяк переконаний, що враховуючи ситуацію в Верховній Раді, Україні не уникнути винесення нової редакції Конституції України на всеукраїнський референдум.
00:30

Суркіс знову заговорив про зрив Євро-2012

0
Президент української футбольної федерації Григорій Суркіс не виключає, що Україну та Польщу можуть позбавити права проводити чемпіонат Європи з футболу 2012 року.
00:28

Прикарпатець увійшов до сімки претендентів, які успішно пройшли конкурсний відбір на посади помічників Юрія Луценка

0
29 лютого 2008 року відбувся перший етап відбору кандидатів на посади помічників Міністра внутрішніх справ – працівників Управління моніторингу дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ.
00:27

Палійчук обіцяє прикарпатцям-олімпійцям гроші на тренування

0
Губернатор Івано-Франківської області Микола Палійчук заявляє, що забезпечить прикарпатським спортсменам, які вибороли ліцензії на олімпіаду в Пекіні, належне фінансування з боку облдержадміністрації та приватних спонсорів.
00:27

ПЛАВАННЯ. На Прикарпатті визначили кращих моржів

0
1 березня у місті Городенка Івано-Франківської області проведено відкриту першість ОЦФЗН «Спорт для всіх» із зимового плавання «Прикарпатські моржі».
00:26

Перший театр на західно-українських землях готується до 160-річчя

0
У 2008 році Коломийський обласний драмтеатр імені Івана Озаркевича відзначатиме 160 років з дня заснування.
00:25

Через мікрогранти УФСІ на Рогатинщині відновили черговий будинок культури

0
У с. Чесники Рогатинського району після реконструкції урочисто відкрито Будинок культури.
00:24

У Івано-Франківській області вшанують главу УГКЦ кардинала Любачівського

0
У Долинському районі Івано-Франківської області розпочались підготовчі роботи з вшанування пам’яті глави Української Греко-Католицької церкви – кардинала Мирослава Івана Любачівського.
00:24

У Рогатині на фотографіях показували «Перші уряди України»

0
В Рогатинській центральній районній бібліотеці відбулася презентація фотодокументальної виставки “Перші уряди України: становлення виконавчої влади у 1917-1920 роках”.
00:23

НУНС влаштував у Івано-Франківську «антиСєверодонецьк»

0
4 березня у Івано-Франківську відбулась акція протесту проведена активістами “Молодіжного Союзу Наша Україна” щодо з`їзду “Сєвєродонецьк-2”.
00:23

30 років тому помер відомий косівський актор та режисер

0
Минуло 30 років як перестало битися серце відомого українського актора театру і кіно, талановитого режисера Василя Симчича, передає репортер MALAKAVA.
00:23

З початку року долинський овочево-тепличного комбінат реалізував майже 30 тонн огірків

0
У продажу з’явилися сорти добре відомих огірків “Ефект”, “Трістан” та “Медія” з Долинського овочево-тепличного комбінату.
00:22

ПЛАВАННЯ. У Івано-Франківську визначили переможців зимового чемпіонату України серед ветеранів

0
Протягом 01-02 березня у басейні Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу проходив зимовий чемпіонат України з плавання серед ветеранів.
00:20

«Беркут» з кінологами провели спецоперацію у одній із шкіл Прикарпаття (фото)

0
Працівники кримінальної міліції у справах дітей, кінологи зі службовими собаками та кілька співробітників спецпідрозділу «Беркут» відвідали загальноосвітню школу у селі Черніїв Тисменицького району.
00:19

ФУТБОЛ. Прикарпатці Ігор Ощипко та Антон Луцик увійшли до лав основної команди ФК «Карпати»

0
Одразу два прикарпатських футболісти - Ігор Ощипко та Антон Луцик, потрапили до лав основної команди «Карпат».
00:19

Мойсик думає, що на шляху до НАТО Україну вже нічого не зупинить

0
“Представники Партії регіонів сьогодні подають проекти постанов, відповідно до яких, референдум може бути проведено на будь-якій стадії чи щодо будь-якої процедури, яка має відношення до вступу України в НАТО. На таку позицію ми категорично не погоджуємось”.
00:19

Визначено переможців першого фестивалю-конкурсу молодих виконавців "Соколята Лемківщини"

0
У місті Тернопіль пройшов перший фестиваль-конкурс молодих виконавців "Соколята Лемківщини".
00:18

Українські нотаріуси підвищують свою кваліфікацію у галузях спадкового права та земельних відносин в Івано-Франківську

0
Протягом 5-6 березня 2008 року у місті Івано-Франківську триває семінар з циклу підвищення кваліфікації нотаріусів.
00:18

Банк «Хрещатик» розширив свою мережу у Івано-Франківську

0
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” відкрив нове відділення у місті Івано-Франківську.
00:17

Через карантин у Івано-Франківській області досі закриті 12 шкіл

0
12 шкіл Івано-Франківської області досі закриті через високу захворюваність учнів на грип та ГРВІ.
00:16

Прикарпатців від 16 до 29 змусять зробити щеплення від кору і краснухи

0
Українці у віці від 16 до 29 років у 2008 році в обов´язковому порядку будуть щеплені від кору і краснухи.
00:15

До Микитина приїхав монгольський стажер

0
Днями до Івано-Франківська у благодій християнський фонд “Солідарність” приїхав на стажування громадянин Монголії, Пуревжав Церендендев.
00:14

У Болехові 20 річний юнак викрав шкірсировину на 1 тис. грн.

0
Правоохоронці міста Болехів розслідують крадіжку зі складського приміщення, яку скоєно вночі 19 лютого. Про це репортерові MALAKAVA повідомили у ЦГЗ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi.
00:12

В Івано-Франківську вулицю назвали іменем Івана Павла ІІ

0
Одну з вулиць Івано-Франківська назвали іменем Івана Павла ІІ.
00:11

Для ТРК «Вежа» створять наглядовий орган

0
Конфліктна ситуація навколо івано-франківської муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» близька до вирішення. Про це повідомив народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, який 7 березня перебував у Івано-Франківську.
00:11

Mіcrosoft презентувала бета-версію Іnternet Explorer 8

0
Компанія Mіcrosoft запустила першу бета-версію браузера Іnternet Explorer 8, який призначений наразі лише для веб-розробників і дизайнерів.
00:10

Приватбанк даватиме прикарпатцям кредити через SMS

0
КБ Приватбанк запровадив послугу SMS-кредит, користуючись якою, за допомогою мобільного телефону і sms-повідомлень можна отримати кредит на суму від 10 гривень до 1 тис. гривень.
00:07

У Анушкевичуса назвали переможців «Тріумфу-2007»

0
1 березня 2008 року відбулася V щорічна церемонія вшанування лідерів економічного прогресу «Тріумф-2007». Про це інформує репортер MALAKAVA.
00:07

За рік ціни в Україні виросли більш ніж на 20%

0
Зараз українці платять за необхідні їм товари та послуги в середньому на 20,6% більше, ніж рік тому.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини