Депутати Івано-Франківська заявили, що готові блокувати сесію міськради через «медіа-чистки» мера на ТРК «Вежа»

Депутати Івано-Франківської міської ради від фракцій НУНС, БЮТ та Партії регіонів заявили, що готові відстоювати інтереси колективу ТРК «Вежа». Поки, що невідома позиція лише депутатів від фракції УНП.

Про це депутати повідомили під час вручення їм відкритого листа від працівників ТРК «Вежа».

Як стало відомо репортерові MALAKAVA, депутати повідомили, що навіть готові блокувати сесію Івано-Франківської міської ради, якщо міський голова Віктор Анушкевичус не прислухається до їхньої позиції у цьому медіаконфлікті.

Також редакція MALAKAVA володіє інформацією, що свою підтримку працівникам муніципальної телерадіокомпанії висловили також губернатор Івано-Франківщини Микола Палійчук та секретар міської ради Василь Бойчук.

Як повідомляла MALAKAVA, 21 лютого 2008 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із працівниками муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» та повідомив про кадрові зміни керівництва ТРК. Віктор Анушкевичус повідомив, що прийняв рішення звільнити теперішнього директора ТРК «Вежа» Івана Вовка, а на його місце призначити свого прес-секретаря Ірину Макацарію. Мер заявив, що незадоволений медіаконтентом ТРК «Вежа», зокрема, висвітленням діяльності виконавчого комітету та керівника міста.

Після заяви міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса про призначення нового директора ТРК «Вежа», 12 працівників каналу, в знак протесту, написали заяви про звільнення з роботи.

Крім того, 22 працівники муніципальної телерадіокомпанії написали «Відкритий лист» міському голові Івано-Франківська, у якому висловили свою позицію щодо звільнення директора каналу Вовка Івана Онуфрієвича.

Нагадаємо, ТРК «Вежа» є комунальним мас медіа Івано-Франківська. Основний акцент у своїй роботі «Вежа» робить на детальному інформуванні мешканців про суспільно-політичне життя міста та особистості, які творять новітню українську культуру. Позиціонування себе на медіа ринку як телерадіокомпанії Івано-Франківська, дозволило розробити програмну концепцію мовлення під загальним гаслом “Відчуй присутність”. ТРК “Вежа” є членом Незалежної асоціації телерадіомовників, постійно співпрацює з ІМІ.
old_editor, 12.03.2008 01:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини