На Рогатинщині через мікрогранти УФСІ ремонтують сільські клуби та опалють дитзаклади

Завдяки мікрогрантам Українського фонду соціальних інвестицій у 2007 році у Рогатинському районі проведено капітальні ремонти у соціальних та культурних закладах. Про це інформує репортер MALAKAVA.

Зокрема проведено капітальні ремонти клубу у с.Кліщівна і будинку культури с. Чесники - відповідно на 420 тис. грн. та 436 тис. грн.

Проведено також реконструкцію опалювальних систем в Рогатинській дитячій школі мистецтв ім. Бориса Кудрика і центральної районної бібліотеки.

На цей рік заплановано забезпечити теплом будинки культури у селах Верхній Липиці та Жовчеві – в останньому опалення не було вже більше 10 років.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше у Рогатинському районі завершено енергозберігаючі мікропроекти УФСІ з реконструкції систем опалення та заміни вікон на пластикові.

Український Фонд Соціальних Інвестицій співпрацює з Коломийським та Рогатинським районами з 2005 року.

Нагадаємо, Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) є неприбутковою організацією, яку було створено Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2000р. № 740 з метою підготовки та виконання спільного Проекту Уряду України та Світового банку "Фонд соціальних інвестицій".

Завдяки коштам Фонду створюються, відбудовуються та реконструюються реабілітаційні центри для дітей та дорослих інвалідів, кризові центри для дітей та жінок, соціальне житло для дітей-сиріт та безпритульних дітей, тимчасові притулки та центри реінтеграції бездомних громадян, навчальні центри для дітей-інвалідів та інші послуги. Для цих закладів закуповується спеціальне та реабілітаційне обладнання, описуються методики, технології надання послуг, готуються фахівці для роботи в нових умовах.
old_editor, 12.03.2008 01:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини