«Беркут» з кінологами провели спецоперацію у одній із шкіл Прикарпаття (фото)

Працівники кримінальної міліції у справах дітей, кінологи зі службовими собаками та кілька співробітників спецпідрозділу «Беркут» відвідали загальноосвітню школу у селі Черніїв Тисменицького району.

Як повідомила репортерові MALAKAVA керівник підрозділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Алла Лемчак, правоохоронці провели для учнів пізнавальний урок з метою прищеплення риси законослухняності майбутнім громадянам України.

На очах школярів чотирилапі помічники кінологів безпомилково знаходили сховки з уявними наркотиками, по кілька разів затримували умовних правопорушників. Неабияке захоплення, особливо серед хлопців, викликало демонстрування прийомів рукопашного бою і найпростіших прийомів самозахисту у виконанні бійців «Беркута».

На думку керівник підрозділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Алли Лемчак, запроваджений спосіб спілкування з дітьми на правову тематику дозволяє якнайдоступніше роз’яснити їм кримінальне законодавство, міру відповідальності за правопорушення, негативний вплив алкоголю і наркотиків, і, навпаки, переваги здорового способу життя.
old_editor, 12.03.2008 00:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини