Мойсик думає, що на шляху до НАТО Україну вже нічого не зупинить

“Представники Партії регіонів сьогодні подають проекти постанов, відповідно до яких, референдум може бути проведено на будь-якій стадії чи щодо будь-якої процедури, яка має відношення до вступу України в НАТО. На таку позицію ми категорично не погоджуємось”.

Про це в прямому ефірі на телеканалі “Рада” сказав народний депутат від фракції НУНС у Верховній Раді, член парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Мойсик, коментуючи заяву фракції Партії регіонів щодо позиції по вступу України до НАТО.

“Євроінтеграція і колективна безпека – це вибір не лише нашої політичної сили, це вибір нашої держави”, - наголосив Мойсик. “На цьому шляху Україну вже нічого не зупинить”, - сказав народний депутат.

Мойсик нагадав, що саме фракція Партії регіонів проголосувала за Закон “Про основи національної безпеки”, який передбачає вступ до НАТО, як стратегічну мету для України. Також народний депутат нагадав, що Янукович підписав Універсал національної єдності, в п.27 якого однозначно говориться про взаємовигідну співпрацю з НАТО відповідно до Закону “Про основи національної безпеки України”, вирішення питання щодо вступу до НАТО за наслідками всеукраїнського референдуму, який проводиться після виконання Україною усіх необхідних для цього процедур.

“Процедури вступу до НАТО виписані не тільки для України, а для всіх країн, які бажають стати членами Північно-Атлантичного альянсу”, - зазначив Мойсик.

“Виконання Плану дій щодо членства в НАТО є необхідною процедурою для того, щоб Україна могла лише претендувати на вступ до НАТО”, - зауважив він.

Нагадаємо, Мойсик Володимир Романович народився 18 серпня 1957 року у селі Стецева, Снятинського району Івано-Франківської області.
old_editor, 12.03.2008 00:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини