24 березня, Понеділок
16:57

Мойсик готується до піар-туру по Прикарпаттю і думає, що громадські приймальні відновлять зв’язок між депутатом та виборцем

0
Народний депутат, прикарпатець Володимир Мойсик переконаний, що громадські приймальні НУНСу, які нещодавно створила президія партії, перетворяться на інструмент для зв’язку між депутатом та виборцем, який практично зник через ліквідацію мажоритарної виборчої системи.
16:32

Нардеп Мойсик вважає, що страйки кінотеатрів провалилися, бо мали бізнесовий підтекст

0
Народний депутат, прикарпатець Володимир Мойсик переконаний, що страйки кіномереж, які пов’язувалися із дублюванням фільмів українською мовою, мали виключно бізнесовий підтекст.
12 березня, Середа
01:37

Володимир Мойсик сподівається, що за два тижні будуть відомі попередні зміни до Конституції

0
Член Національної конституційної ради Володимир Мойсик повідомив про організаційні аспекти діяльності Національної конституційної ради, які розглядались на першому її засіданні, інформує репортер MALAKAVA.
00:19

Мойсик думає, що на шляху до НАТО Україну вже нічого не зупинить

0
“Представники Партії регіонів сьогодні подають проекти постанов, відповідно до яких, референдум може бути проведено на будь-якій стадії чи щодо будь-якої процедури, яка має відношення до вступу України в НАТО. На таку позицію ми категорично не погоджуємось”.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини