Мойсик готується до піар-туру по Прикарпаттю і думає, що громадські приймальні відновлять зв’язок між депутатом та виборцем

Народний депутат, прикарпатець Володимир Мойсик переконаний, що громадські приймальні НУНСу, які нещодавно створила президія партії, перетворяться на інструмент для зв’язку між депутатом та виборцем, який практично зник через ліквідацію мажоритарної виборчої системи. Про йдеться у офіційному повідомленні прес-служби НУНСу, текст якого є в розпорядженні редакції MALAKAVA.

"Я маю щастя працювати у трьох областях: Вінницькій, Івано-Франківській і Хмельницькій. Всі народні депутати, члени Народного Союзу “Наша Україна”, закріплені за всіма областями держави без винятку. Ми матимемо громадські приймальні в кожному окрузі і зробимо їх роботу ефективною. Це наше передвиборче зобов’язання, ми пообіцяли нашим виборцям перейматися їхніми турботами і проблемами та вирішувати їх”, - сказав Володимир Мойсик.

Мойсик повідомив, що позаминулого тижня брав участь у заходах в Коломийсько-Снятинському виборчому окрузі. “Там я мав зустріч з нашим партактивом, в районному центрі міста Снятин і в місті Коломия я провів два дні прийому громадян”, - зазначив народний депутат.

“Останній тиждень квітня запланована робота у моєму окрузі на Івано-Франківщині: Яремче, Верховина, Надвірна, Коломия і Коломийський район”, - додав Володимир Мойсик. “Ми дуже ретельно готуємось до поїздок, - зазначив Мойсик, - мої помічники формують графік зустрічей, пишуть оголошення і дають анонси на радіо і телебаченні”.

“З ліквідацією мажоритарної виборчої системи певною мірою було втрачено зв’язок депутата з виборцем, - зауважив він, - але сама пропорційна система не є завадою для системної роботи депутата з виборцями, для цього потрібно лише бажання самого депутата”. "Депутата дуже чекають в окрузі”, - наголосив він.

Володимир Мойсик зазначив, що “Президія партії не лише ухвалила рішення щодо громадських приймалень, але й зобов’язала кожного депутата провести роботу з їх створення”. Народний депутат повідомив, що приміщення громадських приймалень, як правило, буде знаходитись у розташуванні офісів регіональних партійних структур. Прийматимуть громадян у визначені дні депутати особисто, а в інші дні прийом будуть здійснювати помічники народного депутата. “Це буде системна робота з виборцем”, - наголосив Володимир Мойсик.

Нагадаємо, раніше президія партії “Народного Союзу “Наша Україна” затвердила "Положення про організаційні засади створення і функціонування Громадських приймалень народних депутатів України та закріплення народних депутатів – членів Народного Союзу “Наша Україна” за областями, АР Крим, містами Київ та Севастополь, на період роботи Верховної Ради України VI скликання".

Мойсик Володимир Романович народився 18 серпня 1957 року у селі Стецева, Снятинського району Івано-Франківської області.

old_editor, 24.03.2008 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини