"Карпатський Горизонт 2013" визначать пріоритети у співпраці з державами-членами Карпатського Єврорегіону

14 березня 2008 року заступник голови ради Остап Дзеса взяв участь в роботі конференції “Карпатський Горизонт 2013”, що проходила у місті Добромиль Старосамбірського району Львівщини.

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба ІФ облради.

Конференцію з напрацювання нових напрямків співпраці між адміністративно-територіальними одиницями українсько-польського прикордоння, визначення пріоритетних напрямків співпраці з державами – членами Карпатського Єврорегіону проводили у старосамбірському Добромилі Асоціація місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати-Україна” та товариство “Єврорегіон Карпати Польща”.

Водночас пройшло спільне засідання правлінь Асоціації місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” та товариства “Єврорегіон Карпати Польща”.

Зазначимо, карпатські гори є однією із найбільших гірських систем європейського континенту та розташовані в географічному центрі Європи, простягаючись територією 7 країн з населенням майже 20 мільйонів.

12-13 березня 2008 року в італійському місті Малаго проходило чергове засідання Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, учасником якого був голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник – як представник України у складі її постійної делегації. На Конгресі йшлося про окрему Резолюцію Ради Європи “Про екологічний стан Карпатських гір і шляхи його зміцнення”.

На початку грудня 2007 року Ігор Олійник виступив із пропозиціями від України щодо підготовки Карпатської резолюції на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи у Страсбурзі.
old_editor, 23.03.2008 02:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини