Ющенко включив Палійчука, Олійника і Анушкевичуса до складу новоствореної Національної ради

Президент України Віктор Ющенко включив губернатора Івано-Франківщини Миколу Палійчука, голову Івано-Франківської обласної ради Ігоря Олійника та міського голову Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса до складу Національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Про це йдеться в указі президента № 241/2008 «Питання Національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування», тест якого є в розпорядженні редакції MALAKAVA.

Зокрема, Віктор Ющенко доручив затвердити Положення про Національну раду з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування та персональний склад Національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Зазначимо, Національна рада з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування є дорадчим органом при Президентові України. Основними завданнями Національної ради є розгляд, обговорення та вироблення узгодженої позиції з питань загальнодержавного та регіонального значення.

old_editor, 22.03.2008 02:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини