3 листопада, Понеділок
12 квітня, Субота
23 березня, Неділя
02:35

"Карпатський Горизонт 2013" визначать пріоритети у співпраці з державами-членами Карпатського Єврорегіону

0
14 березня 2008 року заступник голови ради Остап Дзеса бере участь в роботі конференції “Карпатський Горизонт 2013”, що проходить у місті Добромиль Старосамбірського району Львівщини.
22 березня, Субота
04:01

Шкутяк переконаний, що нове законодавство про держзакупівлі враховуватиме найвищі світові стандарти

0
Народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Зіновій Шкутяк переконаний, що нове законодавство про держзакупівлі враховуватиме найвищі світові стандарти.
03:50

ВР скасувала закон про держзакупівлі

0
Верховна Рада скасувала закон про держзакупівлі. За таке рішення проголосувало 440 народних депутатів.
03:44

Микола Палійчук вдячний обласній раді і ВРУ за “поховання” Тендерної палати

0
21 березня на завершення засідання колегії облдержадміністрації голова Микола Палійчук подякував депутатам обласної ради за прийняте на позачерговій лютневій сесії рішення про тимчасові тендерні процедури, яке, за його словами, “стало поштовхом до учорашнього скасування Верховною Радою України Тендерної палати”.
19 березня, Середа
04:07

На Прикарпатті написали книгу про життя депутата облради Василя Ткачука

0
Це нарис з фотоілюстраціями про життя і трудову діяльність великого українського патріота, Героя Соціалістичної праці, Героя України, депутата Верховної Ради СРСР, Верховної Ради України, колишнього міністра сільського господарства України, теперішнього депутата Івано-Франківської обласної ради Василя Ткачука.
17 березня, Понеділок
13:40

Влада Івано-Франківщини просить «Укрнафту» віддати «Бистрицю»

0
14 березня постійна комісія Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та приватизації, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Василь Брус на своєму засіданні прийняла рішення – звернутися до голови правління ВАТ “Укрнафта” Ігоря Палиці з проханням передати у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області санаторій-профілакторій “Бистриця”, що в селі Підгір’ї Богородчанського району з метою створення на його базі реабілітаційного санаторію хворих серцево-судинними захворюваннями.
12 березня, Середа
01:33

Олійник домовився з поляками про регіональні євроінтеграційні програми

0
Представник України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник під час робочої поїздки до Польщі провів ряд зустрічей із директором департаменту міжнародних відносин Канцелярії Президента РП Маруішом Ганзліком, директором департаменту Східної політики МЗС Маріушом Машкевичем, українським послом Олександром Моциком та ректором Варшавського університету Катажиною Халасінскі-Мацуков.
01:32

Олійник каже, що «вламав» поляків на консульство та економічний форум

0
Представник України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник заявляє, що йому “вдалося переконати польських колег щодо доцільності відкриття консульства саме в Івано-Франківську”.
00:41

Чиновники Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей започаткували "Галицькі фестини"

0
23 лютого в у місті Львові керівництвом трьох обласних рад - Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської – започатковано щорічний Міжнародний фестиваль регіональної культури “Галицькі фестини”, що проходитиме у старовинному селі Звенигороді Пустомитівського району, якому виповнилося 920 літ.
7 березня, П’ятниця
23:13

Апетитна Поляниця, або Як сільради стають гравцями на ринку землі

0
Нещодавно депутати Івано-Франківської обласної ради погодили новий проект землеустрою курортного села Поляниця, ввівши в його межі додаткових 650 гектарів. Мотивацією такого кроку став новий генеральний план розвитку села, який потребує і нового проекту землеустрою.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини