Нардеп Мойсик вважає, що страйки кінотеатрів провалилися, бо мали бізнесовий підтекст

Народний депутат, прикарпатець Володимир Мойсик переконаний, що страйки кіномереж, які пов’язувалися із дублюванням фільмів українською мовою, мали виключно бізнесовий підтекст.

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба НУНСу.

"Страйки кіномереж, які пов’язувалися із дублюванням фільмів українською мовою, мали виключно бізнесовий підтекст. Дистриб´ютори заявили, що зменшився потік російськомовних глядачів. По-перше, це не так, по-друге, це надто примітивна постановка питання, якщо дивитися з державного рівня", - сказав народний депутат Володимир Мойсик.

"Навіть якби страйк відбувся, він нічому не зарадить - все-таки українське дублювання є державною політикою, спрямованою на утвердження в Україні державної мови. І що б не робили страйкарі з кінотеатрів, що б не розповідали опозиціонери у Сєвєродонецьку – ми наполегливо будемо проводити нашу державну мовну політику", - сказав Володимир Мойсик.

Нагадаємо, раніше низка кінотеатрів, які заявляли про страйк 27 лютого, відмінили цю акцію.

Як повідомляла MALAKAVA, раніше Віктор Ющенко своїм указом №139/2007 затвердив Володимира Мойсика до складу Національної конституційної ради.

Нагадаємо, Мойсик Володимир Романович народився 18 серпня 1957 року у селі Стецева, Снятинського району Івано-Франківської області.
old_editor, 24.03.2008 16:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини