ВОЛЕЙБОЛ. У Надвірній визначили переможців IV традиційного відкритого турніру серед ветеранів

23 – 24 лютого2008 року у місті Надвірна відбувся четвертий традиційний відкритий волейбольний турнір серед ветеранів, присвячений Дню Захисника Вітчизни.

Як повідомили репортерові MALAKAVA в головному управлінні у справах молоді і спорту ІФ ОДА, турнір відбувся згідно з календарним планом роботи Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Учасники турніру змагалися в спортивному залі «Нафтохімік Прикарпаття» у двох вікових категоріях : 40 – 50 років, 50 років і старші.

У четвертому традиційному відкритому волейбольному турнірі серед ветеранів взяли участь 14 команд з Коломийського, Надвірнянського, Богородчанського, Долинського, Тлумацького районів та з міст Івано-Франківська, Калуша, селища Отинія.

Вперше за історію проведення турніру у ньому взяли участь представники духовенства Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. Команда духовних отців з благословення Владики Миколи Сімкайла завзято боролась з досвідченими любителями волейболу на рівних. Владика Микола Сімкайло уважив даний турнір не тільки своєю присутністю, але й участю. Під час церемонії відкриття Владика Микола Сімкайло ініціював власним прикладом спів гімну України.

В ході безкомпромісної боротьби місця розподілились наступним чином:

У віковій категорій 40-50 років:

І місце – команда Коломийського району

ІІ місце – команда Надвірнянського району

ІІІ місце – команда м. Івано-Франківськ (ВК „Будівельник”).

У віковій категорії 50 років і старші:

• І місце – команда Коломийського району,

• ІІ місце - команда м. Івано-Франківськ (ВК „Будівельник”)

• ІІІ місце – команда Надвірнянського району..

Церемонію нагородження провів т.в.о. директора ОЦФЗН „Спорт для всіх” ОДА – Святослав Бойко.
old_editor, 12.03.2008 00:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини