34 депутати Івано-Франківської міськради проголосували за призначення Івана Вовка «офіційним» директором ТРК «Вежа»

34 депутати, представники фракцій НУНС,БЮТ, Партії регіонів та ГО «Пора» у Івано-Франківській міській раді, проголосували за призначення Івана Вовка на посаду директора муніципальної телерадіокомпанії «Вежа».

Як інформує репортер MALAKAVA, перед голосуванням, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив, що у телефонній із нардепом Андрієм Шевченком, який є першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, останній порадив призначити керівника комунального ТРК «Вежа» через офіційний конкурс.

Однак, після виступів депутатів, Віктор Анушкевичус поставив питання «Про призначення директора комунального підприємства ТРК «Вежа» на голосування.

Голосування за дане питання відбувалося у поіменному режимі. 34 депутати проголосували "За", частина депутатів, переважно представники фракції УНП, відмовилися брати участь у голосуванні. Один депутат утримався, а решта просто не з’явилися на засідання 25 сесії Івано-Франківської міської ради.

Нагадаємо, Івано-Франківська міська рада налічує 60 депутатів. 22 місця у міськраді мають представники НУНСу, 17 – БЮТ, 4 – Партія Регіонів та 3 – ГО «Пора». Фракція УНП, до якої увійшли представники кількох політпартій, налічує 14 депутатів.

Станом на 26 лютого 2008 року, у Івано-Франківській міській раді не приймають участь у голосуванні 7 депутатів: 5 від НУНСу та 1 від БЮТу.

Як повідомляла MALAKAVA, 21 лютого 2008 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із працівниками муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» та повідомив про кадрові зміни керівництва ТРК. Мер заявив, що прийняв рішення звільнити теперішнього директора ТРК «Вежа» Івана Вовка, а на його місце призначити свого прес-секретаря Ірину Макацарію.
old_editor, 12.03.2008 00:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини