Івасютин просить Анушкевичуса активізувати Західний Кур’єр

Голова фракції НУНС у Івано-Франківській міській раді Михайло Івасютин переконаний, що журналісти муніципальної газети «Західний кур’єр» повинні бути присутні на всіх без виключення засіданнях сесій міської ради та виконавчого комітету.

Про це п. Івасютин повідомив репортерові MALAKAVA.

«Засновником та видавцем газети «Західний кур’єр» є Івано-Франківська міська рада. Тому газета має подавати об’єктивну інформацію про роботу міської ради та виконавчого комітету. Журналісти «Західного кур’єру» мають бути присутні на засіданнях сесій міської ради та виконавчого комітету від початку до закінчення. Це дасть змогу інформувати громаду міста про питання, які розглядалися і про рішення, які були прийняті», - заявив Михайло Івасютин.

За словами голови фракції, зараз муніципальна газета друкує тільки окремі рішення, а про перебіг подій та про те, як вони приймаються і чому саме такі прийняті, громада дізнається з коментарів, які кожен подає зі своєї точки зору, дуже часто суб’єктивно.

Михайло Івасютин поінформував, що звернувся до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з пропозицією організаційно змінити роботу газети «Західний кур’єр», врахувавши дані пропозиції.

Нагадаємо, муніципальний «Західний кур’єр» є щотижневою суспільно-політичною газетою Івано-Франівська. Засновник - Івано-Франківська міська рада. Газета заснована 3 серпня 1990 року. Головним редактором є Добрянський Василь Васильович

Івасютин Михайло Ярославович є головою фракції НУНС у Івано-Франківській міській раді. Працює у Івано-Франківській обласній адміністрації. Є Начальником управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування ІФ ОДА.
old_editor, 12.03.2008 00:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини