23 лютого Віктор Ющенко відгуляв 54-й День народження

23 лютого свій День народження відсвяткував Президент України Віктор Ющенко. Йому виповнилося 54 роки.

Як повідомила репортерові MALAKAVA прес-служба Президента, до Ющенка ще досі продовжують надходити привітання з Днем народження.

Главі української держави надіслали поздоровлення лідери країн, серед яких Президент Росії Володимир Путін, Президент Республіки Узбекистан Іслам Карімов, Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухаммедов, Голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Сергій Миронов та ін. Свої вітання Президентові України надіслали керівники ряду іноземних амбасад в Україні, а також посли України в Російській Федерації, Кореї, Мексиці та інших країнах.

Главу Української держави привітали керівники центральних та місцевих органів влади, суддівського корпусу, наукових та навчальних установ, урядовці, парламентарії, закордонні державні діячі, українські та зарубіжні ЗМІ, представники політичних партій, громадських об’єднань та організацій, релігійних громад, установ і підприємств. Президентові також пишуть сім’ї, трудові колективи з усіх регіонів України. На цей час до Секретаріату Глави держави надійшло більше 500 вітальних листівок та телеграм.

Нагадаємо, Віктор Ющенко народився 23 лютого 1954 року у селі Хоружівка Сумської області у родині вчителів.

Батько – Андрій Андрійович Ющенко (1919–1992), фронтовик, після війни викладав англійську у місцевій школі. Мати – Варвара Тимофіївна Ющенко (1918–2005), викладач фізики та математики.
old_editor, 12.03.2008 01:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини