У Смачила хваляться, що відшкодували збитки по прикарпатській "Еліті-центр"

18 січня 2008 року, за матеріалами Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, УПМ ДПА в Івано-Франківській області порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 209 КК України відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю.

Встановлено, що директор товариства, зловживаючи своїм службовим становищем, умисно, з корисливих мотивів, з метою привласнення коштів громадян, в 2005 році підписав за відомо неправдиві угоди про пайову участь у будівництві житлового будинку з чотирма громадянами України та незаконно отримав від них грошові кошти в сумі 152,7 тис. гривень.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, директор товариства з обмеженою відповідальністю, отримані злочинним шляхом кошти не використав за призначенням, для будівництва будинку, а перерахував на власний розрахунковий рахунок, відкритий для здійснення підприємницької діяльності та легалізував кошти, використавши їх у господарській діяльності.

По кримінальній справі, порушеній відносно директора товариства, в ході досудового слідства, всі збитки відшкодовано, повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі ДПА у Івано-Франківській області.

30.01.2008 року прокуратурою в порядку ст.ст. 228-232 КПК України, кримінальну справу по обвинуваченню директора товариства направлено в Івано-Франківський міський суд для розгляду по суті.
old_editor, 12.03.2008 01:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини