На Долинщині мають намір відкрити музей історичної спадщини

Адміністрація заводу ДВП “Уніплит” запропонувала владі району спільними зусиллями відкрити у смт. Вигода Волинського району музею історичної спадщини.

Як стало відомо репортерові MALAKAVA, представники «Уніплиту» мають намір відремонтувати у селищній раді приміщення, яке пустує. Зараз створюється оргкомітет.

Як повідомляла MALAKAVA, раніше під час святкування 120-ї річниці заснування смт. Вигода було випущено книжку під редакцією Михайла Бориса. Автор зібрав багато історичних даних і про історію вузькоколійки, яку було відновлено в 2000 році силами товариства “Уніплит” і про перші пам’ятники та культові споруди.

ТзОВ «Уніплит» (смт. Вигода Волинського району Івано-Франківської області) є єдиним підприємством в Україні, що виробляє плиту ДВП мокрим способом (екологічно чиста плита) і є основним постачальником якісної ДВП в Україні. Товариство створено у 2000 році. Виробничу базу товариства складають основні фонди заводу ДВП (власність ВАТ "Вигодський лісокомбінат"), які одержані у фінансовий лізинг терміном на 20 років.
old_editor, 12.03.2008 01:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини