«Медіа Інвест Груп» оголошує про реорганізацію регіональної мережі «Статус»

«Телекритика» отримала офіційне повідомлення холдингу «Медіа Інвест Груп» про реорганізацію регіональної мережі. Нагадаємо, раніше Вадим Войтик - колишній шеф-редактор і генеральний директор проекту «Статус», що стояв біля його витоків, - заявив про те, що його неправомірно усунули з посади. За словами президента компанії Олександра Харебіна, причиною відчуження Вадима Войтика є проведення аудиту компаній, якою він управляв.

Тим часом, більше 100 співробітників мережі регіональних ділових видань «Статус» на знак протесту проти усунення пана Войтика підписали заяву, в якій висловлюють незгоду з діями керівництва.

За інформацією «ТК», значна частина тих, що підписали це заяву співробітників «Статусу» подали заяви про звільнення за власним бажанням.

Отож, продовжуємо відстежувати події в «Медіа Інвест Груп», які, судячи по кількості тих, що підписали протест, буде наймасовішим конфліктом у сфері медіа після торішніх подій на телеканалі «Інтер».

Зараз же публікуємо заяву компанії «Медіа Інвест Груп».

У компанії «Медіа Інвест Груп» почався плановий процес реструктуризації і реорганізації всіх структур, що входять в холдинг. За підсумками аналізу управлінських рішень, прийнятих попереднім керівником холдингу, а також після інвентаризації всіх проектів, які стартували або були придбані за останні три з половиною роки, новою командою менеджерів холдингу був розроблений і почав впроваджуватися чіткий план оптимізації роботи компанії, що управляв компанією вцілому і всіма його проектами зокрема.

З метою підвищення ефективності і прозорості роботи, максимально повного використання потужностей всіх проектів, конвергенції і оптимізації процесів і витрат, керівництво медіа-холдингу прийняло рішення про створення єдиної могутньої регіональної мережі філіалів холдингу в ключових регіонах України, з метою до кінця 2008 року бути присутнім у всіх обласних центрах нашої країни (як у вигляді повноцінних представництв, так і у вигляді корпунктів).

Мета, яка стоїть перед такими філіалами, - не рахуватися, а дійсно стати повноцінними структурами «Медіа Інвест Груп» для повномасштабної реалізації завдань збуту (підписки і роздріб) власних видань в регіоні, а також професійного забезпечення збору регіональної реклами, як в регіональні проекти «Статус. Економічні вісті», так і у всі інші медіа-проекти холдингу. Крім цього, у філіалах працюватимуть регіональні редакції журналу «Статус. Економічні вісті», що виконують, у тому числі і роль регіональних корпунктів для всіх видань холдингу (газета «Економічні вісті», журнал «Експерт Україна», Український бізнес портал і ін.).

До кінця березня повинні бути узгоджені всі процедури, які необхідно виконати для об´єднання офісів підписного агентства «Статус» і «Економічної медіа групи» (видавця журналів «Статус. Економічні вісті» і «Статус. Прайс-листи) в тих містах, де вони дубльовані, а також для розширення офісів підписного агентства (за рахунок створення відділень) в тих містах, де є представництва «ЕМГ». Проект «Статус. Економічні вісті» продовжить працювати в звичайному режимі. Розвиток самого проекту «Статус. Економічні вісті» є не менш важливим завданням 2008 року, ніж побудова ефективної регіональної інфраструктури холдингу.

Вже в березні в даному проекті з´явиться найважливіша ланка - видання «Статус. Економічні вісті. Київ», яке перетворить цей проект з мережевого регіонального видавництва в найбільший загальнонаціональний проект, що складається з шести регіональних ділових видань, що поєднують в собі єдине інформаційне ядро і якісну регіональну ділову інформацію. Нова редакційна команда топ-менеджерів «Статус. Економічні вісті» під керівництвом головного редактора «Статус. Київ» Ірини Федоришин і редакційного директора холдингу Сергія Шаргородського з березня цього року починає роботу по стандартизації всіх п´яти регіональних «Статусів».
old_editor, 12.03.2008 00:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини