Макацарія прийняла пропозицію Анушкевичуса і має свою стратегію

Прес-секретар міського голови Івано-Франківська Ірина Макацарія повідомила, що прийняла пропозицію Віктора Анушкевичуса стати директором муніципальної телерадіокомпанії «Вежа».

Про це в ексклюзивній розмові з репортером IA MALAKAVA повідомила сама Ірина Макацарія.

Зокрема, Ірина В’ячеславівна сказала, що зараз ТРК «Вежа» переживає скрутний час. «У мене є складений стратегічний план розвитку телерадіокомпанії, що допоможе моїй команді реалізувати програму, яка повністю відповідатиме ліцензії Нацради», - заявила Макацарія. Також вона наголосила на тому, що не оприлюднить свій стратегічний план до того часу, доки «Вовк буде на «Вежі».

На запитання репортера IA MALAKAVA стосовно кількісного та якісного складу «команди Ірини Макацарії» керівник прес-служби сказала, що її команда складається із «більше ніж трьох людей, котрі вже 10 років працюють на радіо». Ірина Макацарія відмовилася назвати прізвища цих осіб та їх теперішні місця роботи.

Цікавим залишається позиція п. Макацарії стосовно подальшої роботи прес-служби мера Івано-Франківська. Зазначимо, що вже майже місяць керівник прес-служби шукає собі заміну.

На запитання чи п.Макацарія вже знайшла для Віктора Анушкевичуса нового прес-секретаря, вона відповіла: «Зараз це не важливо…».

Макацарія Ірина В’ячеславівна народилася у Івано-Франківську. Має дві вищі освіти. Досвід роботи на телебаченні більше 10 років. Працювала на каналах 402, «Вежа» та «Галичина». Брала участь у трьох виборчих компаніях.

Нагадаємо, Віктор Анушкевичус призначив Ірину Макацарію своїм прес-секретарем у листопаді 2007 року, після того, як його попередній прес-секретар Андрій Олексин написав заяву на звільнення за власним бажанням.
old_editor, 12.03.2008 01:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини