Вірастюк підтримає спортивний захід, організатором якого є інваліди з ураженням опорно-рухового апарату

24 лютого 2008 року Відомий прикарпатський стронгмен, найсильніша людину світу Василь Вірастюк стане почесним гостем фізкультурно-спортивної акції присвячену Дню Захисника Вітчизни, яке організують Броварське міське товариство інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату „Прагнення”.

На цій акції буде проходити матч по сидячому волейболу серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Команда міста Бровари - багаторазовий чемпіон України, володар кубку України по сидячому волейболу та віце-чемпіон Європи, грає з командою м.Харків, в складі якої члени збірної України по сидячому волейболу. В складі команди найкращі нападаючи світу.

Супроводженням культурно-спортивного заходу буде встановлення Гіннесовського рекорду України за кількістю присутніх на одній фізкультурно-спортивній акції – змаганні між інвалідами-опорниками, людьми з обмеженими можливостями, а саме: близько 200 інвалідів візочників та до 300-400 людей з ураженням зору, слуху, загальним захворюванням, ДЦП, інвалідів І-ІІІ груп.

У заході візьмуть участь: найвища людина світу, яка занесена до світової Книги рекордів Гіннеса – Леонід Стадник; найсильніша людина світу – Василь Вірастюк; олімпійський чемпіон – Олександр Багач; параолімпійська чемпіонка з плавання – Олена Акопян; жіночий хор з м.Обухова, учасниці якого жінки з тотальним ураженням зору, які будуть виконувати пісню „Молитва за Україну” та чемпіони Європи, танцювальний дует з клубу „Танці на візках”.

На фізкультурно-спортивну акцію мають намір взяти участь люди з обмеженими можливостями із Криму, Одеси, Кіровограду, Івано-Франківська та закордонні гості.
old_editor, 12.03.2008 01:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини