7 вересня, Неділя
01:51

В Україні готується силовий сценарій розв’язання політичної кризи?

0
Минулого тижня президент України продемонстрував асиметричну відповідь на хвилю парламентської законотворчості Юлії Тимошенко та Віктора Януковича. Віктор Ющенко показав, що нинішня криза може бути вирішена зокрема й шляхом масштабних силових акцій.

01:37

ЄЦ вважає прийняття фракціями БЮТ, ПР та КПУ у Верховній Раді законопроектів, що руйнують чинний конституційний лад, змовою

0
00:45

Секретариат Президента по лесным делам

0
Секретариат Президента Украины разработал, а Виктор Ющенко издал распоряжение «Про визначення стану ведення лісового господарства у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській і Чернівецькій областях» с целью его изучения в регионах, которые пострадали вследствие стихийного бедствия 23 — 27 июля 2008 года. Оказывается, Президент Украины не только лично тушит лесные пожары, как это было в прошлом году в Херсонской области, но еще озабочен изучением «стану ведення лісового господарства».

6 вересня, Субота
5 вересня, П’ятниця
16:31

Микола Палійчук вважає, що сценарій антидержавного перевороту, який зараз намагаються здійснити в Україні, розроблений у Росії

0
13:41

Івано-Франківська обласна організація ЄЦу реальний вихід із ситуації, що склалась в країні, бачить у розпуску парламенту

0
03:07

Презентація книжки Даніеля Одія

0
Презентацією завітає відомий польський письменник Даніель Одія зі своєю феєрично-крикливою та довгоочікуваною книгою "Тартак". Перекладачем книги на українську мову став Олександр Бойченко. Він і буде ведучим вечора презентації.
03:03

Виставка художника Івана Марчука

0
4 вересня в Івано-Франківському художньому музеї відкрито персональну виставку Івана Марчука.
02:02

БЮТ + Регіони = Ширка?

0
Віце‑спікер Держдуми від фракції «Справедлива Росія» Олександр Бабаков, який займається міжпарламентськими зв’язками з Україною, не виключає можливості створення у Верховній Раді України нової коаліції за участю Віктора Януковича і Юлії Тимошенко.
01:55

Чому пиво не алкоголь? Підлітки допиваються до "білої гарячки"

0
„Це величезна мафія. Щойно законопроект засвітився у парламенті, до мене зразу ж почали підходити депутати. У тому числі з керівництва моєї фракції. Зі словами, що я не тим зайнялася”, — розповідає Людмила Кириченко. Депутат двох попередніх скликань Верховної Ради від Партії регіонів говорить про пиво. Про пиво та інші напої, які в Україні називаються „слабоалкогольними” та мають права соку.

4 вересня, Четвер
15:00

„Карпатського вернісажу” не буде. Буде „Прикарпатський...”

0
14:48

Правила поведінки в лісі. Деревообробну галузь Прикарпаття можуть «зарубати» новими вимогами до лісокористування

0
14:34

«Лукойл» переміг Україну: мирової угоди не буде?

0
14:17

7 вересня о 12.00 год. на Вічевому майдані Івано-Франківська розпочинається молодіжна акція «33 хвилини»

0
3 вересня, Середа
04:36

Юлія Тимошенко починає і...?

0
Існує звернення Балоги до силових структур, оформлене на офіційному бланку СП. У цьому листі Балога назвав вірогідним замовником саме Тимошенко, указавши навіть можливі сценарії – отруєння чи постріл в аеропорту.
2 вересня, Вівторок
20:52

2 вересня: пам'ятні дати та події — 12 років тому в Україні ввели гривню

0
17:10

Нове у блогах: Андрій Микитин «Будівельний лохотрон»

0
16:34

Сошли с дистанции. Стихия и жадность галичан вынуждают туристов отказываться от отдыха в Прикарпатье

0
Природные катаклизмы в Прикарпатье поставили крест на оптимистических прогнозах экспертов, прочивших региону удачный туристический сезон. Уже сейчас понятно, что отдыхающих будет как минимум вдвое меньше, чем ожидалось. Не в последнюю очередь на оттоке приезжих сказалось нежелание галичан снижать цены.

02:16

Виставка картин Весели Найденової - "Мексика"

0
У вівторок, 2 вересня, у оновленому виставковому залі "Химери" під назвою "Леонардо-да-Далі" відбудеться виставка картин Весели Найденової - "Мексика". Вона й відкриє сезон осінніх "мальовничих вівторків" у "Химері".
01:10

У Ющенка вимагають, щоб Тимошенко особисто розповіла про зраду

0
00:53

Мін‘юст підготував правові роз‘яснення з проблемних питань громадянам, які потерпіли внаслідок повені 23-27 липня 2008 року

0


Вибір редакції

Найпопулярніші новини