Волонтери з Київщини поїхали до постраждалого від повені Верховинського району

Сьогодні вранці волонтери мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та скаути Національної організації скаутів України від’їхали до села Устеріки Верховинського району Івано-Франківської області, яке постраждало від повені. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Волонтери та скаути зібрали для своїх однолітків з Івано-Франківської області теплі речі та іграшки, канцелярські товари для шкіл. Серед речей, які везуть до постраждалого району – електрогенератор, комп’ютер, методична література та ігротека. Проводжав волонтерів заступник голови КМДА Віталій Журавський.

«Ми вже надали дуже суттєву допомогу Верховинському району Івано-Франківської області – це 750 новеньких парт для загальноосвітніх шкіл, 1400 стільців, 80 нових дошок і гроші, які ми перерахували відділу освіти цього району. Сьогодні ми відправляємо автобус від Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в якому до постраждалого району їдуть наші прекрасні волонтери, які мають добре серце. Вони перебуватимуть там декілька днів, надаватимуть психологічну допомогу молоді, підтримуватимуть українців, які потрапили у скрутне становище», – сказав Віталій Журавський.

Він розповів, що силами спеціалістів Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для найменших мешканців села Устеріки буде проведено ігротеку, також надаватимуться соціально-психологічні консультації.

old_editor, 02.09.2008 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини