31 серпня, Неділя
21:17

Яценюк упевнений, що українські ВУЗи потраплять в світові рейтинги

0
16:06

Короткий посібник з автострахування: що і як?

0
Автострахування - вид страхування (точніше узагальнюючий термін) дотичного страхування наземного транспорту (за винятком різних там вагончиків, поїздів та решти залізяччя).

15:30

Зіркова хвороба. Президент за рік до виборів роздав 85 генеральських звань

0
— Поліцмейстер під козирок йому брав... Приходиш до нього, приміром, буду говорити, на Новий рік з привітанням — трояка дає... На Великдень, приміром, буду говорити, іще трояк. Та, приміром, у день янгола їхнього поздоровляєш... Ну, от самих поздоровних за рік карбованців п’ятнадцять і набіжить... Медаль навіть обіцявсь мені виклопотати. «Я, — каже, — хочу, щоб двірник у мене з медаллю був». Так і говорив: «Ти, Тихоне, вважай, що ти вже з медаллю...»
03:49

Перебуваючи з робочою поїздкою на Івано-Франківщині, Юрій Єхануров візьме участь у церемонії відкриття школи

0
03:41

В Україні буде 5 нових національних парків. Один з них - на Прикарпатті

0
29 серпня, П’ятниця
19:23

The Financial Times: ЄС має дати Києву надію на вступ

0
Підтримка, яку пообіцяв Україні цього тижня міністр закордонних справ Великобританії Девід Мілібенд та інші міністри країн-членів Європейського Союзу, має супроводжуватися конкретними діями, - йдеться у сьогоднішній редакційній статті британської газети The Financial Times.

18:57

Україна педофілічна

0
В Україні щороку від сексуальних домагань страждають близько 8 тисяч дітей, кожен сьомий український підліток у віці від 12 до15 років відчуває надмір сексуальної цікавості до себе з боку дорослих. Однак реальну кількість неповнолітніх, які стали жертвами сексуального насилля, встановити неможливо. Діти, залякані ґвалтівниками, воліють не розповідати про те, що трапилося. Часто й правоохоронці байдуже реагують на сигнали про педофілів.

06:47

«Я в Україну повернусь»

0
Хто сказав, що ми не в Євросоюзі? Українці там давно. Ось тільки не так, як це собі бачать деякі наші політики, — з голосуванням в Європарламенті, усілякими політично-економічними вигодами тощо. Непосильний труд, абсолютна правова незахищеність, приниження і усвідомлення того, що ти не потрібен нікому ні там — за кордоном, ні тут — на Батьківщині, — ось українські будні в західному цивілізованому світі.
05:36

Чи може Україна стати другою Грузією?

0

Прага – Відразу ж після вторгнення російських військ до Грузії і перших заяв з осудом агресії Росії, які пролунали у Києві, чимало експертів і політиків різних рівнів заговорили про можливі загрози так званого «грузинського сценарію» Кремля для України.

28 серпня, Четвер
23:05

Павло Гвоздик: “Все має робитися через суд”

0
Голова Апеляційного суду Івано-Франківської області розповів репортерові “ГК” про завдання, які стоять перед правосуддям, про необхідність змін у судах і про те, як і скільки заробляють судді.
22:41

Війна за сміття

0
Прокуратура, санепідемстанція, управління з надзвичайних ситуацій, міська влада — упродовж останніх двох тижнів усі ці структури стежили за станом головного івано-франківського смітника.
05:20

З якою платіжною карткою не страшно за кордон їздити

0
Фінансисти радять брати в поїздку за кордон картки рівня не нижче Visa Classic або MasterCard Mass. Такий пластик дає більше можливостей для оплати послуг. Приміром, із кредиткою меншого рівня забронювати готель або прокат автомобіля не вийде. "MasterCard Maestro або Visa Electron не підходять при операціях, де картка фактично не представлена.
27 серпня, Середа
15:26

Івано-Франківська обл. продасть на спецаукціоні 70 тис. куб. м техсировини

0
13:56

Арсеній Яценюк: в Україні має бути створено технологічну карту подолання наслідків екологічного лиха

0
13:52

Василь Куйбіда: Зруйноване житло необхідно відновлювати за сучасними будтехнологіями

0
03:23

У Карпатах знайшли безцінні скарби. Доісторичні скельні скульптури порівнюють з англійським Стоунхенджем

0
02:08

Рада заслухає звіт Тимошенко про кошти, виділені на ліквідацію паводку

0
26 серпня, Вівторок
25 серпня, Понеділок
23:52

Перша ліга. "Прикарпаття" - "Олександрія" 0:2. Матвіїв свою команду не впізнав

0
22:41

Якщо банк прогорів

0
Куди потрібно звернутися в першу чергу, щоб одержати свої гроші назад? Над цими питаннями ніхто не замислюється доти, поки його не ставлять перед фактом: банк неплатоспроможний.
19:34

Завтра, 26 серпня, Івано-Франківщину відвідає спікер Верховної Ради України Арсеній Яценюк

0
19:20

Тимошенко:У західних регіонах, постраждалих від стихії, не залишилося населених пунктів, відірваних від транспортного сполучення

0


Вибір редакції

Найпопулярніші новини