Тимошенко забов'язала губернаторів до 1 вересня виплатити школярам з постраждалих від повені регіонів матеріальну допомогу

Прем‘єр-міністр України Юлія Тимошенко не задоволена темпами виплат матеріальної допомоги в областях, де в липні відбулася повінь. На сьогоднішній день державну допомогу на підготовку до нового навчального року отримали лише 72% родин, де є учні та студенти. Про це Юлія Тимошенко заявила журналістам після селекторної наради з питань підготовки до нового навчального року закладів освіти, пошкоджених внаслідок стихії у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Кошти, необхідні для підготовки до 1 вересня Уряд перерахував кілька тижнів тому, проте, через зволікання місцевих адміністрацій, не всі школярі та студенти з підтоплених регіонів отримали цю державну допомогу. Особливо турбує Прем’єр-міністра ситуація у Львівській області, де гроші на підготовку школярів до нового навчального року отримали лише 3% родин, віднесених до 1-3 категорії постраждалих від повені.

У зв’язку з цим, Прем’єр-міністр доручила керівникам облдержадміністрацій до 1 вересня стовідсотково завершити виплати матеріальної допомоги у розмірі 1 тисяча гривень на кожного учня та студента.

Управління у зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України
old_editor, 31.08.2008 03:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини