Палійчук відреагував на заяви лідера українських комуністів Петра Симоненка



Микола Палійчук вважає критичні заяви, що лунали з боку керівництва Комуністичної партії України на адресу Міністерства надзвичайних справ проявов популізму

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук відреагував на заяви лідера українських комуністів Петра Симоненка, в яких останній критикує діяльність керівництва МНС під час липневої повені та ліквідаціїї її наслідків в області. Зокрема Микола Палійчук відзначив: "Критика Петра Симоненка на адресу МНС - це відчайдушна спроба привернути до себе увагу в той час, коли Симоненка вже давно перестали сприймати як серйозного і самостійного політика."

Адже діяльність МНС та особисто Міністра Володимира Шандри по ліквідації наслідків повені на Західній Україні позитивно оцінили не лише Президент та Прем'єр-міністр України, а і незалежні українські та міжнародні експерти та представники міжнародних організацій. Так, високо оцінили роботу українських рятувальників експерти Єврокомісії, котрі безпосередньо побували на місцях проведення аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт. Ефективну та скоординовану роботу МНС відзначила і ООН, про що заявив координатор системи ООН в Україні Френсіс О'Доннелл. Важливо, що і місцеві органи влади постраждалих регіонів теж неодноразово позитивно відзначили діяльністьМНС.

І лише єдиний Петро Симоненко повторює свою вельми дивну тезу про неефективну роботу МНС, яку інакше як спробою бути оригінальним за будь-яку ціну назвати не можна.

Зазначу також, що сам Петро Симоненко жодного разу не відвідав наші постраждалі регіони, навіть не спробував поспілкуватися з постраждалими від повені і, власне, від них почути думку щодо дій рятувальників, однак, дозволяє собі робити безпідставнізаяви, які відповідальні політики дозволити собі не можуть. Прикладом, популізму стала й заява про те, що Комуністична партія надасть додаткову допомогу своїм постраждалим товаришам. Однак жодної допомоги в область від даної політичної сили на сьогоднішній день так і не надійшло".

old_editor, 29.08.2008 22:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини