Івано-Франківські бютівці не переймаються підготовкою до опалювального сезону?



31 сесія Івано-Франківської міської ради знову була зірвана. До обіду депутати спромоглися погодити порядок денний і розглянути лише два питання, що стосуються Опришківської землі і бюджету міста на подальші три місяці. Наступне питання, яке мало бути доленосним для початку опалювального сезону, депутатів не зацікавило. Принаймні після оголошеного обіду жодний із 17 бютівців до сесійної зали так і не повернувся. Через відсутність кворуму пленарне засідання не вдалося продовжити.

Питання про погодження умов договору оренди котельні на вул. Індустріальній депутати так і не розглянули. У кулуарах влади стверджують, що саме це питання повинне розв’язати проблему теплопостачання у зимовий період для 40% івано-франківців, які стали заручниками з’ясування права власності на найбільшу котельню у місті.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, на початку 31-ї сесії міської ради було зареєстровано 41 депутат із 60. Термінову перерву оголосили через судове засідання у справі правомірності дій секретаря міської ради Василя Бойчука, котру порушено за позовом міського голови Віктора Анушкевичуса. Проте судове засідання вкотре перенесли. На цей раз - на жовтень. До роботи депутати не повернулись. Сесію перенесли на 29 серпня.
old_editor, 28.08.2008 23:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини