Перша ліга. "Прикарпаття" - "Олександрія" 0:2. Матвіїв свою команду не впізнав



«Готуючись до матчу, ми переглянули кілька ігор «Прикарпаття». У порівнянні з попереднім сезоном гра команди змінилася на краще. Однак, якщо ми сьогодні перемогли, то, мабуть, розгледіли у суперника деякі невідлагоджені моменти», - заявив після зустрічі наставник олександрійців Юрій Коваль.

Натомість тренер прикарпатців Степан Матвіїв свою команду не впізнав: «Програвати можна по-різному. У попередньому турі ми поступилися в Алчевську, проте дорікнути за щось хлопцям я не міг. Вони билися до останнього. Сьогодні ж команду наче підмінили. Жодного натяку на волю до перемоги, характер... Обіграти упівсили суперника, який ставить високі цілі, - нереально. Потрібно діяти на максимумі».

Гості, мабуть, справді розгледіли у прикарпатців слабкі місця, бо ті за весь матч так і не спромоглися серйозно потурбувати Шевченка. Тільки під завісу зустрічі, коли її доля вже була вирішена, олександрійці прогавили одного з двох новачків франківців – Андрія Гордея, але той, замикаючи передачу з правого флангу, пробив у голкіпера.

Оборона «Прикарпаття» до пори, до часу також діяла без грубих збоїв. Правда, було помітно, що господарі поступаються супернику на другому поверсі. Двічі після розіграшу кутових м’яч лише незначно розминався зі стійками воріт господарів. А потім гості таки досягли свого. Подача штрафного завершилася ударом головою Чередніченка, який незадовго до цього замінив травмованого капітана «Олександрії» Задорожного.

Пропустивши гол, прикарпатці «попливли». М’яч цілковито перестав їх слухатися. Якби у Коваля, була майстернішою атакуюча ланка, то вона могла б дотиснути суперника ще до перерви. А так довелося чекати на 80-ту хвилину, коли глядачі стали свідками моменту а-ля Бангура-Плетікоса. В ролі темношкірого нападника виступив Пономар, невдалу ж партію голкіпера виконав Локатир.

«Прикарпаття» - «Олександрія» 0:2

Голи: Чередніченко 31, Пономар 80

«Прикарпаття»: Локатир, Мостовий, Гребинський (Гордей, 46), Корнутяк, Канюк, Данищук, Боришкевич, Страховський, Микуляк (Ревуцький, 62), Копча (Коцабюк, 59), Худоб’як (Фоменко, 69).

«Олександрія»: Шевченко, Куций, Казанюк, Тарасенко, Лисюк (Буличев, 76), Задорожний (Чередніченко, 24), Запорожан, Шупік, Погорелов (Герасименко, 81), Пономар (Воронченко, 87), Постолатьєв (Радченко, 90+2).

За матеріалами:ua-football
old_editor, 25.08.2008 23:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини