Найбільший концерт у День Незалежності в Івано-Франківську дадуть домогосподарки



Принаймі так сказала одна із учасниць конкурсу «Гала Господарочка» тележурналіст Галина Філіпова на прес-конференції. За її словами кожна із 5 учасниць сприймає цей конкурс, «…як гру, в якій веселитимуть себе і іванофранківців». Участь у конкурсі візьмуть жінки різних соціальних статусів: держслужбовець, підприємець, тележурналіст, педагог та мати-героїня, яка працює і виховує п»ятеро дітей. Кожна із учасниць переконана, що рекламувати спонсора – торгівельну марку «Гала» для них буде приємно. Оскільки жінки користуються миючими засобами цієї фірми, а участь у конкурсі сприймають дуже позитивно. Сьогодні всі вони готують «дуже смачно і швидко», «…люблять ходити вагітними і пеленати дітей» та «…вважають себе долюбленими своїми чоловіками». Також жінки стверджують, що вже перемогли, бо їх "...на конкурс запросили".

Самі організатори переконані, що такий соціальний проект повинен по-новому показати жінку, яка встигає бути першою і на роботі , і вдома. Також, організатори пообіцяли, що «…сцена буде прикрашена у жовто-блакитний колір, який нині обрала для себе «Гала» і все буде надзвичайно красиво». Міська влада підтримала цей проект. За словами заступника міського голови Зінаїди Федорук, нині влада іде назустріч людям і вважає, що «…міцна родина – це міцна держава».

Конкурс «Гала Господарочка» відбуватиметься одночасно у п»яти містах України у День Незалежності. У Західному регіоні торгівельна марка «Гала» вирішила обрати найбільш вправну господиню у Івано-Франківську. Водночас, народний конкурс-фестиваль під патронатом «Гали» відбудеться у Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Житомирі. Незабаром компанія «Проктер енд Гембел», яка відкрила ТМ «Гала», відзначить своє 15-річчя
old_editor, 22.08.2008 20:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини