17 років тому, 24-го серпня, народилося 10 івано-франківців

Абсолютними ровесниками Незалежності є десятеро івано-франківців, які народилися 24 серпня 1991 року. Це було сім хлопчиків і три дівчинки. Дехто з них у 10-річному віці був учасником параду у Києві, дехто рік тому в столиці отримував паспорт. Не всі зараз живуть на Прикарпатті. Про декого ж вдалося дещо дізнатися.

Назар Семків. Був учасниколм зустрічі з Президентом України та параду у Києві. Обдарований хлопець. Закінчив на відмінно Українську гімназію № 1. Цьогоріч вступив до юридичного інституту Прикарпатського університету імені В.Стефаника. Гордий за те, що народився на Україні та переконаний, що керувати державою повинне молоде покоління.

Роман Владика також побував на зустрічі з Президентом. Та й за життя встиг помандрувати Україною, зокрема побував в Артеку. Після закінчення школи № 25 у Івано-Франківську Роман вступив на економічний факультет Національного технічного університету нафти і газу. Бачить Україну потужною європейською державою, хоча зауважує, що для цього ще потрібно добряче попрацювати.



Богдан Настич
полюбляє розмірене життя, яке проводить як домосід. Життя склалось так, що юнак більше звик проводити час на самоті, заглибився у християнські цінності. Тому вступив на релігієзнавство. Любить музику.

Ярослав Римар - студент 3-го курсу Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу. Минулого року першим з рук Президента України отримав паспорт. Ярослав мріє про стабільну економічно розвинуту Україну, яка має стати центром духовності.



Аліна Гончар
- правнучка Героя Радянського Союзу Григорія Гончара. Зараз живе в Нью-Йорку, куди переїхала разом з мамою, навчається у 12-му класі вищої школи. З майбутнім ще не визначилася. Вчитиметься за кордоном, а там – як життя складеться. До Івано-Франківська приїхала виробляти український паспорт.

Олег Павлюк закінчив школу № 13, далі технічне училище № 13. Цьогоріч вступив на факультет телекомунікацій коледжу електронних прикладів. Хлопець виріс самостійним, працьовитим. І вже тепер допомагає поповнювати сімейний бюджет. Повідомляє IA MALAKAVA.

old_editor, 23.08.2008 17:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини