Опалювальний сезон в місті може не початися вчасно



Майже 10 млн грн заборгувало Івано-Франківське ДКП "Теплокомуненерго" за газ. Про це повідомив ZAXID.NET керівник підприємства Арсентій Блащук. За його словами, підготовка до осінньо-зимового періоду відбувається зараз гірше, ніж у минулі роки. Головна причина - відсутність фінансування і неможливість проплати боргів газовикам. Все це може суттєво вплинути на початок опалювального сезону.

Директор "Теплокомуненерго" наголосив, що коштів у підприємства не вистачає навіть на зарплату. Тоді як більше 2 мільйонів гривень тепловикам винні ЖЕО. Таку ситуацію Арсентій Блащук вважає ганебною, оскільки люди стовідсотково розрахувалися за тепло з ЖЕО, а ті, в свою чергу, користуються цими грошима.

Арсентій Блащук також повідомив, що наразі з 35 котелень міста повністю готові до зими лише 19. На 11 котельнях проведена часткова реконструкція. Із 3 км тепломереж - відремонтовано лише 2 км. Проте підготовку житлового фонду до зимового періоду ніхто не проводить.

Міська влада виділила з бюджету 1 млн 515 тис. грн "Теплокомуненерго" на підготовку до осінньо-зимового періоду. За інформацією тепловиків, на необхідні роботи вже витрачено більше 4 мільйонів гривень.
old_editor, 26.08.2008 22:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини