Тимошенко:У західних регіонах, постраждалих від стихії, не залишилося населених пунктів, відірваних від транспортного сполучення

Автосополучення у зоні стихійного лиха практично повністю відновлено протягом лише одного місяця. Про це Юлія Тимошенко заявила під час церемонії відкриття тимчасово мостового переходу через річку Бистриця Солотвинська на Івано-Франківщині, - повідомляє Управління у зв'язках зі ЗМІ секретаріату КМУ.

За словами Глави Уряду, з 1 250 кілометрів автошляхів, які було зруйновано або пошкоджено внаслідок стихії, протягом місяця аварійних робіт відновлено 1 200 кілометрів доріг. „До Дня незалежності відновлено сполучення з усіма 160 населеними пунктами, що були відрізані через стихію”, - підкреслила Юлія Тимошенко.

Керівник Уряду наголосила, що такі масштабні роботи здійснено завдяки самовідданій праці усіх автодорожніх та будівельних служб, адже за нормальних умов Укравтодор здійснює такий обсяг робіт протягом року.

Також Прем’єр-міністр повідомила, що на сьогодні практично відновлено водо-, газо- та електропостачання в усіх постраждалих населених пунктах. Тобто, за словами Юлії Тимошенко, перший етап відновлювальних робіт практично завершено. Як повідомила Прем’єр-міністр, Уряд готовий профінансувати усі роботи із введення комунікацій, „які витримають удвічі сильнішу стихію і служитимуть протягом століть”.

Окрім того, Юлія Тимошенко подякувала працівникам автодорожньої служби за самовіддану працю і вручила їм Почесні грамоти Кабінету Міністрів та Подяки Прем’єр-міністра.
old_editor, 25.08.2008 19:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини