Мер Івано-Франківська визнав право власності «Прикарпаттяобленерго» на котельню

Депутати Івано-Франківської міськради погодили проект договору оренди котельні на Індустріальній. За проект договору у поіменному режимі проголосували 39 депутатів із 40, які працювали на сесії. Відтак, найбільшу котельню на Індустріальній, яка є власністю ВАТ «Прикарпаттяобленерго», орендуватиме ДКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за символічну плату— 2,5 грн на місяць.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, договір оренди діятиме до кінця травня 2009 року. Головна мета договору — підготувати котельню до опалювального сезону. У документі передбачено, що капітальні видатки, що будуть здійснюватися з міського бюджету, зараховуватимуться до Статутного фонду спільного підприємства, що може бути створене у майбутньому. У випадку, якщо таке підприємство не зареєструють, видатки будуть повернуті до міського бюджету. Це питання стало єдиним каменем спотикання при прийнятті рішення у сесійній залі.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, проект договору оренди є результатом численних переговорів та компромісу між міською владою та керівництвом «Прикарпаттяобленерго». Мер міста підтвердив, що цей проект наразі є єдиним вірним рішенням на початку опалювального сезону. Він визнає право власності «Прикарпаттяобленерго» на котельню, котру досі експлуатували місцеві тепловики. Втім, Віктор Анушкевичус підтвердив, що надалі буде ініціювати судові процеси, аби повернути котельню у власність громади міста. Наразі, за словами мера, для підготовки котельні до зими необхідно більше 2 млн грн.

Джерело: ZAXID.NET
old_editor, 29.08.2008 18:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини