Богатирьову виключили з Партії регіонів

Політрада Партії регіонів виключила секретаря РНБО Раїсу Богатирьову з партії.

Про це в інтерв’ю журналістам повідомила народний депутат України Ганна Герман.

За її словами, також Богатирьова виведена зі складу ради ПР.

За це рішення проголосували всі члени Політради партії, крім одного, який проголосував проти.

Як повідомлялося, Партія регіонів заявляла про те, що Україні не слід активно підтримувати одну зі сторін у російсько-грузинському конфлікті. Однак, не зважаючи на це, лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликав визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії, як це зробила Росія.

Натомість Богатирьова зауважила, що позиція лідера Партії регіонів щодо визнання незалежності Абхазії та Південної Осетії є одноосібною і не є колективним рішенням партії, яке може бути іншим.

Сьогодні Янукович заявив, що на засіданні політради Партії регіонів буде прийняте рішення про дисциплінарну відповідальність Раїси Богатирьової з приводу її заяви щодо позиції партії щодо ситуації в Грузії.

Він зазначив, що Богатирьова – "досвідчений політик" і вона не могла не розуміти, яка буде "реакція лідера партії і партії". "Вона це зробила свідомо", - зазначив Янукович. При цьому додав, що не знає, з яких причин це було зроблено. "Якщо це проект, який вона виконує на замовлення наших політичних опонентів, то нехай це буде на її совісті", - додав він.

За матеріалами: УНІАН
old_editor, 02.09.2008 03:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини