13 червня, П’ятниця
17:20

Володимир Литвин: Дострокові парламентські вибори не розв'яжуть політичну кризу в Україні

0
17:09

Володимир Литвин: Крим для України вже втрачений

0
12 червня, Четвер
20:23

Теорія великих чисел. Протягом року голова обласної ради Ігор Олійник підписав 813 розпоряджень!

0
13:53

Що важливіше, папери чи люди?

0
13:45

Ростислав Кукурудз: «Сьогодні маємо ситуативне управління»

0
11 червня, Середа
19:01

Що робити, якщо Ви загубили картку про присвоєння ідентифікаційного номеру?

0
18:32

Голова прикарпатського "Єдиного Центру" Павло Андрусяк переконаний, що нова політична сила має стати партією дій

0
04:38

Сукні для шкільного балу мають бути яскравими

0
Після останнього дзвоника у вчорашніх школярів настала тяжка та водночас приємна пора. Слід сумлінно готуватися до випускних іспитів, та й потреба вступати до вищих навчальних закладів висить тягарем. Проте після закінчення екзаменаційних випробувань на старшокласників чекає справжнє свято — випускний бал.

10 червня, Вівторок
17:12

Палійчук завтра до Києва не поїде, бо це не погоджував Президент

0
16:07

Нове у блогах: Андрій Микитин "КОЛОМИЯ"

0
15:39

Юрій Андрухович розповів про онучку Варвару, концерт "ДДТ" та кар'єру співака

0
14:56

ТЮРЕМНЫЕ КАМЕРЫ ДЛЯ VIPов, или ЧУЖИЕ ЗДЕСЬ НЕ ХОДЯТ

0
Казалось бы, деньги есть – можешь обеспечить себе любые условия проживания хоть на свободе, хоть за решеткой, а если при этом ты еще и известная личность…

К примеру, в Австрии для VIPов оборудована отдельная тюрьма повышенного комфорта. Такое себе невысокое строение с бассейном, спортивным залом, кинотеатром, теннисным кортом и даже игровыми автоматами – лучше любого украинского санатория. А есть ли у нас в стране места лишения свободы для сильных мира сего?


14:29

Чем мы хуже Болгарии?

0
Реализацию государственной стратегии по превращению Украины в крупный туристический центр необходимо начинать с борьбы с нарушениями земельного законодательства. Порядок в земельном вопросе, а также заинтересованность местных властей в развитии туристических и рекреационных ресурсов в своих регионах сделают нашу страну не менее привлекательной для отдыха, чем Болгария. В противном случае отдых в Украине станет привилегией владельцев коттеджей, дач и апартаментов.

13:55

Нове в блогах: Російська община "Церковные награды — детям"

0
9 червня, Понеділок
19:03

«Світло і тінь»: Lama вже не та

0
18:45

В газету вкралася крипра полимка...

0
Журналісти створюють продукцію «ручної роботи». Це вже потім її тиражують районки — тисячами, обласні газети — десятками тисяч, центральні — сотнями тисяч примірників. А про «радистів» і телевізійників з їхніми найчастіше мільйонними аудиторіями годі й казати. І кожна помилка журналіста, кожен недогляд коректора множиться відповідним чином. І ось тут читача, у якого багато вільного часу, охоплює безмежна радість: «А, попалися!».

Більше, ніж пожежі, газетярі бояться помилок. Але про ті, які давно в минулому, «заграні», згадують із гумором. У День журналіста ми попросили поділитися своїми спогадами з цього приводу «старих газетних вовків». Отже, розповідають…




Вибір редакції

Найпопулярніші новини