Вадим Войтик залишив посаду генерального директора ЗАТ «Видавництво «Економічна медіа-група»

У видавництві «Економічна Медіа-група», що входить до складу холдингу «Медіаінвест груп» і випускає мережевий міський діловий тижневик «Статус. Экономические известия» і групу видань «Статус. Прайс-листы» відбулися кадрові зміни. Вадим Войтик залишив пост генерального директора за згодою сторін.



На посаду генерального директора видавництва призначена Ірина Федоришин, яка раніше займала посаду головного редактора журналу «Статус. Экономические известия. Киев».

Виконуючий обов'язки президента холдингу «Медіаінвест груп» Юрій Лобко, коментуючи подію, повідомив наступне: «Регіональний проект «Статус» є на сьогодні одним з пріоритетів діяльності холдингу. Ми розглядаємо його як найважливішу стратегічну перевагу нашого холдингу на медіа-ринку України. Акціонерами затверджено новий план розвитку проекту й для його реалізації ми готові виділити потужні фінансові й кадрові ресурси. Сьогоднішні зміни – початок реструктуризації всього холдингу, завдання якої – оптимізація процесів, синергія й конвергенція всіх проектів, що входять у його склад. Ми вдячні Вадиму за роки плідної роботи в проекті й створення прекрасного згуртованого колективу, з яким, ми впевнені нам удасться виконати поставлені амбіційні плани».



Вадим Войтик підтвердив інформацію про своє звільнення: «я дійсно залишив цю посаду за згодою сторін. Більше, наразі, коментувати мені не випадає».



Новий генеральний директор проекту Ірина Федоришин зазначає: «Проект виходить на нову стадію розвитку. Опираючись на всі досягнення попереднього етапу. Амбіційні плани, які ми ставимо перед собою, припускають серйозні зусилля з боку всієї команди, включаючи й колектив, створений Вадимом».



Ірина Федоришин була головним редактором щотижневика «Компаньйон», заступником головного редактора журналу «Експерт». Кандидат психологічних наук.

Джерело: Телекритика
old_editor, 09.06.2008 18:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини