Володимир Литвин: Дострокові парламентські вибори не розв'яжуть політичну кризу в Україні

Голова Народної партії, лідер фракції блоку свого імені у Верховній Раді Володимир Литвин вважає, що дострокові парламентські вибори не розв'яжуть політичну кризу в Україні. Про це він сказав на прес-конференції в Івано-Франківську, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не поділяю точку зору тих, хто каже, що конфлікт можуть розв'язати лише дострокові вибори", - зауважив В.Литвин. Він назвав дві обставини, які завадять цьому. Перша - це зневіра людей і, відповідно, низька явка на вибори, що дасть можливість маніпулювати їхніми голосами. Друга – партійна система виборів.

"Якщо говорити про вибори, як крайній засіб розв'язання політичної кризи, то перед цим треба відмінити вибори за партійними списками. Абсолютно нічого не зміниться при цьому у виборчому законодавстві", - переконаний В.Литвин. Він навів приклад дострокових виборів у Києві.

В.Литвин вважає, що необхідно проаналізувати нинішній стан країни, знайти шляхи виходу з кризи, визначити пріоритети і для їх виконання підібрати команду професіоналів незалежно від політичної приналежності. "Я переконаний, що … це шанс уникнути дострокових виборів", - зауважив він.
old_editor, 13.06.2008 17:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини