Оперативна інформація ЦГЗ УМВС в Івано-Франківській області

Протягом вихідних днів у чергові частини міліції надійшло 12 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 3 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, один з яких – зі смертельним наслідком, 4 крадіжки, одне хуліганство. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 13 злочинів, серед яких 5 – за «гарячими» слідами. За цей період викрито три злочинних прояви економічного спрямування.

У Верховинському районі уночі на неділю внаслідок отриманих травм помер місцевий 26-річний чоловік. Як наразі відомо, ушкодження, що спричинили загибель молодої людини, було заподіяно під час конфлікту на березі річки. За підозрою у скоєнні злочину затримано 22-річного мешканця Снятинщини. Ведеться слідство.

А в Городенківському районі за допомогою до медиків змушений був звернутися юнак, якому тілесні ушкодження заподіяв 32-річний житель райцентру. Останній зламав хлопцеві ногу.

Співробітники рогатинської міліції розкрили крадіжку скутера. Його, як з’ясувалося, з подвір’я односельчанина викрав 23-річний місцевий житель.

Тим часом в обласному центрі встановлено підозрюваних у вчиненні крадіжки з помешкання. Фігурантами кримінальної справи виявилися два івано-франківці віком 22 та 35 років.

Городенківська міліція викрила у торгівлі фальсифікованим спиртним місцеву мешканку. Після того, як правоохоронці задокументували факт збуту 62-річною жінкою однієї пляшки підробленої горілки, у її господарстві було виявлено та вилучено ще 40 півлітрівок з аналогічною спиртовою сумішшю, підготовлених до реалізації.

Працівники Верховинського райвідділу міліції спільно з лісовою охороною на території держлісгоспу виявили самовільну рубку лісу. Як згодом виявилося, 8 дерев породи смерека незаконно зрізав 36-річний житель райцентру.

На автошляхах області протягом двох минулих діб зареєстровано сім дорожньо-транспортних пригод, в яких троє людей загинуло та шестеро травмовано. Так, у аварії, що сталася учора вранці в Тисменицькому районі, загинув 33-річний водій та 36-річний пасажир іномарки. Ще двоє пасажирів легковика, що з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом, з травмами потрапили до лікарні.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

9.06.2008p.
old_editor, 10.06.2008 02:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини