Губернатор проти верховинських та богородчанських "кадрів"

Найближчим часом буде звільнено з посади голову Верховинської райдержадміністрації Ігоря Шумегу. Подання на його звільнення надіслане до Секретаріату Президента. Про це повідомив 4 червня на засіданні прес-клубу реформ голова Івано-Франківської обласної державної аддміністрації Микола Палійчук.

За словами Палійчука, Верховинською райдержадміністрацією укладено угоду на оренду 132 га землі на 49 років за мізерною ціною – 5 590 гривень в рік. Губернатор вбачає в цьому зловживання з сторони І. Шумеги. Микола Палійчук сказав, що "цими справами займаються правоохоронні органи".

Інша ситуація в Богородчанській РДА. Тут вимальовується дуумвірат. (Дуумвірат (лат. duumviratus, "управління двох", "співуправління") — система управління державою чи спільнотою двома рівноправними особами.)

Як повідомив голова ІФ ОДА Микола Палійчук, Богородчанську райдержадміністрацію замість призначеного у квітні Ярослава Джигіти очолить Лілія Концур. Розпорядженням Президента України №134 від 11 квітня обов'язки в о. голови Богородчанської РДА покладено на Ярослава Джигіту. Микола Палійчук зазначив: "Розпорядження Президента не скасовано, але головою Богородчанської РДА буде Лілія Концур, яка займала посаду заступника голови РДА".

Нагадаємо, що попереднім головою Богородчанської районної державної адміністрації був Тарас Парфан, який тепер обіймає посаду заступника голови ІФ ОДА.

old_editor, 05.06.2008 17:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини