Оперативна інформація ЦГЗ УМВС України в Івано-Франківській області

Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 20 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 3 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, один з яких – зі смертельним наслідком, 5 крадіжок, одне шахрайство. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 19 злочинів. Задокументовано 2 злочини, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. У сфері економіки викрито 5 протиправних проявів.

В одному з сіл Богородчанського району учора вранці у власному помешканні було виявлено мертвим з ознаками насильницької смерті 52-річного чоловіка. Як наразі встановлено, смертельні тілесні ушкодження йому було заподіяно увечері у неділю. За підозрою у скоєнні цього злочину затримано 23-річного сина загиблого. За цим фактом порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

А в Івано-Франківську за допомогою до медиків цієї ночі з переломом носа та травмами грудної клітки звернувся молодий мешканець обласного центру. Як з’ясовано, тілесні ушкодження івано-франківцеві напередодні заподіяв 38-річний житель Галича.

У Калуші вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо 30-річного місцевого жителя. Його обґрунтовано підозрюють у викраденні минулого тижня скутера з подвір’я односельчанина.

Минулої доби рогатинські міліціонери встановили особу підозрюваного у крадіжці майна з новобудови. Зловмисник викрав ковані ворота та хвіртку. Як з’ясувалося, це справа рук 23-річного жителя райцентру.

У Долині правоохоронці затримали неповнолітнього, якого підозрюють у крадіжці. Як виявилося, 15-річний підліток, скориставшись вільним доступом до помешкання сусідки, поцупив пластикову банківську картку, а відтак зняв з рахунку 5 тисяч гривень. Згодом працівники міліції майже всю суму викрадених грошей у хлопця вилучили.

Калуські міліціонери затримали особу, яка незаконно зберігала наркосировину. У 50-річного калушанина було виявлено та вилучено понад кілограм макової соломки.

У сусідньому Галицькому районі працівники міліції викрили у торгівлі фальсифікованим спиртним місцеву жінку. В господарстві 67-річної пенсіонерки відшукали майже два десятки пляшок підробленої горілки, підготовленої до реалізації.

У двох дорожньо-транспортних пригодах, зареєстрованих протягом минулої доби, двоє людей отримали травми.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

11.06.2008p.
old_editor, 11.06.2008 19:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини