Голова прикарпатського "Єдиного Центру" Павло Андрусяк переконаний, що нова політична сила має стати партією дій

Голова Івано-Франківської регіональної організації Єдиного Центру Павло Андрусяк вважає, що на місцевому рівні у політичне життя повинні бути привнесені нові стандарти політичної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

«На жаль, сьогодні ми маємо ситуацію, коли політичні партії, беручи участь у виборах до місцевих Рад, не беруть на себе зобов’язання досягнути конкретних результатів за період свого перебування при владі», – констатує він.

За його словами, на прикладі Івано-Франківської області можна стверджувати, що жодна партія в жодному населеному пункті так і не затвердила свою Програму дій і не задекларувала перед виборцем, яких саме результатів вона повинна досягти по завершенню своєї каденції.

На його переконання, нова політична сила, впроваджуючи нові політичні стандарти, повинна змінити саме це «непрозоре владарювання».

«Нова політична сила повинна бути партією конкретних дій, – наголошує Андрусяк, – партією, котра в конкретному населеному пункті буде декларувати не тільки пріоритети, яких вона буде дотримуватися, але і кінцеві результати та терміни, в які вона ці результати планує досягти».

Він також додав, що саме через брак конкретних результатів у політиці "Єдиний Центр" наразі об’єднує дуже велику кількість безпартійних людей, а тому не може вважатися «адміністративною силою».

«Сюди йдуть люди, котрі втомилися від неконкретності самих політиків та від високої агресії, яка сьогодні займає дуже велике місце у політиці, особливо місцевій. На місцях політика, як правило, реалізовується за принципом «дружби проти когось» і абсолютно не направлена на подолання якихось негативних явищ. Тому ті, хто сьогодні вступають до лав "Єдиного Центру", пов’язують з ним можливість реалізувати свої ідеї», – зазначив Андрусяк.
old_editor, 11.06.2008 18:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини