18 серпня, Понеділок
02:54

Чому українці не йдуть у відпустку

0
Теоретично кожен українець може відпочити влітку. Однак у цьому питанні є безліч "але", тому на практиці для багатьох співробітників компаній повноцінна літня відпустка залишається недосяжною мрією. Незважаючи на те що, відповідно до чинного законодавства, відпустка в Україні триває 24 календарні дні, сьогодні рідкісний фахівець зважиться піти у відпустку більш ніж на два тижні. Та й рідкісний роботодавець дозволить відпочивати більше...

17 серпня, Неділя
16 серпня, Субота
14:35

Анатолій Гриценко: «Більшої загрози, аніж ми самі, для України не існує»

0
В умовах, коли чимало членів РНБОУ і депутати Верховної Ради опинилися на далеких від України островах, відрізані від Батьківщини теплими морями й океанами, засідання парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони минулого четверга стало тим майданчиком, на якому представники різних політичних сил, українських державних органів і спецслужб, керівники інших комітетів Верховної Ради без журналістів і телекамер змогли професійно обговорити ситуацію, що склалася на Кавказі у зв’язку з воєнними діями між Росією та Грузією, а також питання мінімізації її можливих негативних наслідків для нашої країни.
14:23

Ціна людського життя

0

Оцінка людського життя — винахід не сучасний. Це поняття з’явилося в глибокій давнині, так само, як і уявлення про те, що одні життя цінніші за інші. Проте досі нікому так і не вдалося вивести досконалу формулу — як визначити принципово невираховувану суму, адже життя кожної людини унікальне.
01:28

Бюджетним установам Івано-Франківської обл. до кінця 2008 р. не вистачить на зарплату 27-30 млн грн

0
15 серпня, П’ятниця
17:44

Василь Куйбіда: Значна частина мешканців постраждалих регіонів відбудовують житло власними силами

0
17:08

15 серпня: пам'ятні дати та події — народились Наполеон, Вальтер Скотт та Ліля Подкопаєва

0
14 серпня, Четвер
23:31

БЛАГОДІЙНИЙ РОК-КОНЦЕРТ У «ХИМЕРІ»

0
У арт-кафе клубі «Химера» відбудеться благодійний концерт Івано-Франківських рок-гуртів: «The Stens», «Ricochet», «Так треба», «Пан Пупец» та гурту «Карна». Зібрані з концерту кошти будуть перераховані на допомогу постраждалим від повені в Івано-Франківській області.
23:22

Як уникнути злиднів на старість

0
Задуматися про пенсію молоду працівницю Інну змусила неприємна ситуація. Її роботодавець, який частину зарплати видає офіційно, іншу – готівкою, замість обіцяних 2 тис. грн. видав на руки (готівкою та через банкомат) 1850 грн. У відповідь на запитання, а де ж іще 150 грн., роботодавець повідомив – у Пенсійному фонді.
22:47

Як страхуються від примх природи у світі

0
У цей час у світі не існує єдиного "рецепту", яким повинно бути страхування майна від стихійних лих - обов'язковим чи добровільним. Але незалежно від цього, виплати страхових компаній після природних катастроф у розвинених країнах становлять десятки мільярдів доларів.
22:44

Після повені: дехто готовий сам собі в хату води налити

0
Коли погашена пожежа або йде вода, люди залишаються один на один вже не зі стихією, а з... людьми. Тут випробовується кожний - сусід, родич, велике й мале керівництво, держава... Після того, як повінь на Західній Україні відступила (принаймні, на переважній території регіону), а Президент, прем'єр і телекамери відбули, і почалася ця велика перевірка.
22:12

Долина: біле і чорне

0
Переживши епоху соляного та нафтового промислів, передкарпатське місто готується до прориву у сфері туризму.
22:04

Франківські забудівники: житло не подешевшає, іпотека ні при чому

0
20:49

Івано-Франківщину, яка постраждала від стихії, відбудують за три місяці?

0
09:16

Завдання: реальна система захисту від повеней

0
02:54

ІІІ міжнародний фестиваль незалежного кіна «КіноЛев 2008»

0

У рамках традиційного фестивалю незалежного кіна "КіноЛев 2008" планують провести Міжнародний конкурс незалежного кіна "КіноЛев 2008", святкування 80-ліття Національної кіностудії ім.О.Довженка, пройдуть Дні Евросоюзу та кінофестиваль "Letnia Akademia Filmowa" (Польща) в гостях у "КіноЛева".
13 серпня, Середа
12 серпня, Вівторок
02:26

Луганчанин, що емігрував в Галичину

0
02:25

Нові книги коломиянок. Одна з них — перша російською мовою

0
11 серпня, Понеділок
23:04

Перша ліга. "Прикарпаття" - "ІгроСервіс" 2:0. "Прикарпаття": що буде завтра?

0


Вибір редакції

Найпопулярніші новини