9 серпня, Субота
03:13

У закордонний тур із... юристом, або Як відсудити гроші за зіпсований відпочинок

0
Сьогодні рекламні плакати по всій Україні рясніють різноманітними пропозиціями відпочинку на морях і океанах. Туреччина, Таїланд, Сінгапур, Балі, ПАР, ОАЕ, Єгипет, Італія, Іспанія, Мальта — далеко не весь перелік країн і напрямків, запропонованих вітчизняними турагентствами. Але, як показує практика, кількість пропозицій не завжди відповідає якості надаваних послуг.
02:55

На яких автомобілях їздять вітчизняні міністри

0
Так зазначено в деклараціях про прибутки високих чиновників за минулий рік. Судячи із цих документів, автомобілям деяких членів уряду можуть позаздрити навіть великі бізнесмени. Особливу пристрасть міністри мають до повнопривідних позашляховиків, тобто джипів.
02:49

Пластикові картки: як діяти в позаштатних ситуаціях?

0
Власник картки повинен знати: банк зобов'язаний відшкодувати йому кошти, якщо списання з рахунку не було ініційовано клієнтом. Правда, процедура відновлення коштів може бути тривалою та у низці випадків із судовими розглядами. Щоб убезпечити себе від можливих неприємностей, треба не тільки підписувати, але й читати договір на обслуговування картки та ознайомитися з пам'яткою клієнтові (екземпляр видається на руки власникові картки). А в договорі (під яким ви ставите підпис, відповідно, у суді оскаржити його ви вже не зможете), зокрема, записано, що не можна розголошувати ПІН-код третім особам, що необхідно у встановлений термін повідомляти банк про зміну реквізитів ваших документів, про зміну місця проживання і контактних телефонів і т.п.
8 серпня, П’ятниця
7 серпня, Четвер
00:50

Лісівники не погоджуються зі звинуваченнями, що повінь — від вирубування лісів

0
00:41

Лісівники не погоджуються зі звинуваченнями, що повінь — від вирубування лісів

0
00:06

Євро-2012: як казку зробити дійсністю

0
Сезон літніх відпусток — гаряча пора в роботі тих, хто оберігає, часом усупереч обставинам, українську начинку футбольного свята Євро-2012. Не мине й восьми тижнів, як 25—26 вересня Виконавчий комітет УЄФА збереться у французькому Бордо, щоб визначити подальші перспективи цього проекту.

6 серпня, Середа
23:14

Співчуття – велике мистецтво

0
«Плюси» показали стихійне лихо на заході Україні на диво легковажно, а 5 канал зробив це найбільш людяно.
22:43

Як піти у відпустку, щоб легше з неї вийти

0
Чим нижча посада і відповідальність, тим краще працівник себе почуває під час відпустки та після неї. Найважче - бізнесменам і керівникам.
5 серпня, Вівторок
4 серпня, Понеділок


Вибір редакції

Найпопулярніші новини