Нові акцизні марки на алкоголь

З 1 серпня в Україні згідно з рішенням уряду запроваджуються марки акцизного збору нового зразка для алкогольних напоїв.

Таке нововведення, переконаний заступник голови ДПА а Івано-Франківській області Михайло Негрич, економічно вигідне і для товаровиробника, і для держави. Нова марка захистить і споживача, і виробника від фальсифікату, дасть змогу припинити діяльність підпільних алкоцехів, які виготовляють небезпечний для здоров»я сурогат, — зазначив податківець під час зустрічі з місцевими товаровиробниками алкогольної продукції.

Власне, аби обговорити механізм переходу на нові марки, за «круглим столом» нещодавно зібралися представники податкової та два товаровиробники регіону: Обласне державне об»єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості ТзОВ «Станіславська компанія».

Нові марки, зазначалося на засіданні, матимуть не лише новий покращений дизайн, а й надійний голографічний захист з прихованими спектральними мітками. Збір допоможе в боротьбі з незаконним виробництвом та обігом алкогольних напоїв, продажем фальсифікованої продукції, а також підвищить ефективність державного контролю за виробництвом й обігом горілчаних виробів та збільшить надходження платежів до бюджетів.

old_editor, 05.08.2008 13:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини