Допомога від Червоного Хреста

Міжнародна Федерація Червоного Хреста обіцяє допомогу постраждалим від стихії регіонам. В нашій області на минулому тижні працювали представники оціночної комісії цієї гуманітарної організації. А тепер Прикарпаття відвідав президент національного комітету ТЧХ України Іван Усіченко.

За його словами, від деяких національних комітетів допомога уже надходить. Причому особливі акценти - це фільтри для очищення питної води, миючі засоби, продуктові набори. Завдяки міжнародній Федерації Червоного Хреста на 400 тис. франків буде закуплено фільтри для очищення води — спершу планувалося 5 тис., тепер їх кількість збільшено до 10 тис. На нагальні потреби Червоний Хрест Нідерландів передав 100 тис. євро. Допомогу надали організації Червоного Хреста з Угорщини, Литви, Польщі. Проктер енд Гембл надав на 400 тис. доларів миючих засобів.

На заклик обласної організації Товариства Червоного Хреста збирати для потерпілих одяг, теплі речі відгукнулося багато прикарпатців. Тепер нове прохання: збирати побутову техніку, адже в багатьох людей вона через підтоплення вийшла з ладу.

old_editor, 08.08.2008 22:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини