Антимонопольний комітет порушив справу проти одного з підприємств Бахматюка

За результатами перевірки, Антимонопольний комітет України порушив справу проти найбільшого на Прикарпатті виробника курячих яєць ЗАТ "Авангард", яке різко підвищило ціни на власну продукцію.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі АМКУ, з’ясувалося, що підприємство без обґрунтованих підстав підвищило на 62-64% ціни на курячі яйця в період стихійного лиха. Через те, що ЗАТ "Авангард" має ознаки монопольного утворення, Івано-Франківське відділення АМКУ розпочало розслідування.

Антимонопольний комітет проводить постійний моніторинг цін на соціально-значимі товари в зонах надзвичайної екологічної ситуації: Івано-Франківській, Вінницькій, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

"Буквально у наступному тижні, після того як ми узагальнимо попередні результати перевірок, комісія Антимонопольного комітету прибуде в зону стихійного лиха та дасть адекватну оцінку тому, що там відбувається з локальними монополіями. Ми об’єктивно та індивідуально розглядатимемо кожний випадок, однак, дії, подібні тим, що вчинив Івано-Франківський виробник курячих яєць, будуть жорстко покарані та припинені", - наголосив з цього приводу перший заступник голови АККУ Юрій Кравченко.

Джерело: ZAXID.NET
old_editor, 15.08.2008 02:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини