БЛАГОДІЙНИЙ РОК-КОНЦЕРТ У «ХИМЕРІ»

У арт-кафе клубі «Химера» відбудеться благодійний концерт Івано-Франківських рок-гуртів: «The Stens», «Ricochet», «Так треба», «Пан Пупец» та гурту «Карна». Зібрані з концерту кошти будуть перераховані на допомогу постраждалим від повені в Івано-Франківській області.



Початок 17 серпня о 19:00 год.

Повінь на Західній Україні нанесла чималих збитків її мешканцям. Сьогодні вся країна докладає зусиль, щоб допомогти постраждалим. Івано-Франківські рок-гурти вирішили не залишатися осторонь, а підтримати людей, які потребують допомоги.

Саме тому арт-кафе клуб "Химера" та представники Франківської рок-культури запрошують на благодійний концерт на підтримку постраждалих від повені. В концерті беруть участь такі гурти як «Пан-Пупець», «Ricochet», «The STENS», «Так треба» а також представники гурту "КАРНА" з акустичною версією своєї лірики.

Якщо ти вважаєш себе частиною рок-культури, і ти не байдужий до долі потерпілих внаслідок стихійного лиха, приходь і стань учасником благодійної акції «Музика врятує світ». Вартість квитка становитиме 20грн. Всі зібрані кошти БУДУТЬ ПЕРЕВЕДЕНІ на благодійний рахунок Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Якщо ти фізично не зможеш бути присутнім, зроби свій внесок у цю подію перерахувавши кошти на рахунок:

(Одержувач: управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування Івано-Франківської обласної державної адміністрації . ЄДРПОУ - 33426782, р/р № 35425005001991

Банк одержувач - ГУДКУ в Івано-Франківській області МФО 836014. Обов'язкова примітка - "для допомоги потерпілим унаслідок повені в Івано-Франківській області".).

Не будь байдужим! Твоя улюблена музика заради життя людей!!! Не лишайся осторонь. Будь разом з нами.

old_editor, 14.08.2008 23:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини