Перша ліга. "Прикарпаття" - "ІгроСервіс" 2:0. "Прикарпаття": що буде завтра?



- Мій настрій не залежить від результату матчу, - відреагував наставник прикарпатців Степан Матвіїв на припущення, що його переповнюють позитивні емоції. – Я не був схильний драматизувати кубкову поразку від «Кримтеплиці» з рахунком 0:3 і не маю бажання перебільшувати нинішню перемогу. Моя оцінка стану команди за ці кілька діб не змінилася. «Прикарпаттю» необхідне підсилення. Я не кажу про два рівноцінні гравці на кожну позицію, було хоча б «по півтора»… Попри вдалий старт інфраструктура клубу бажає бути кращою. Зізнаюся, я не знаю, що буде завтра…

А ще Степан Матвіїв дуже хотів, щоб його підопічні довели, що випадковою була саме поразка від «Кримтеплиці», а не перемога над «Динамо-2» чи нічия з «Десною», яку тренер також вважає позитивним результатом. Прикарпатцям це вдалося. Втім, перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Гості розпочали активніше, досить довго не пускаючи франківців у власний карний майданчик. На допомогу «Прикарпаттю» прийшли дальні удари. Гребінський, Микуляк, Худоб’як, Копча змусили понервувати Лазарчука, адже після дощу впоратися з м’ячем голкіперу було складніше. Атакуючі зусилля прикарпатців до перерви вилилися у сім кутових проти трьох у «ІгроСервіса». По перерві, між іншим, рахунок корнерів був 0:5. Проте вони важливої ролі у цьому поєдинку не відіграли.

Першими досягти успіху могли гості. На 26-й хвилині Бобаль після пасу Колесника з семи метрів пробив вище воріт. А за хвилину кращий бомбардир гостей запустив «парашут» від лівої бровки, тим сам перевіривши Локатиря на пильність. Голкіпер перевів м’яч на кутовий. Цікаво, що перед двома згаданими епізодами Бобаль хотів замінити бутси. Однак резервний арбітр не дозволив такий маневр без санкції головного. В’ячеслав Жуков натомість був зосереджений на інших подіях і на жести Матвія не відреагував. А тут саме пішла атака гостей і нападник знову поринув у вир боротьби…

Вирішальним у матчі став початок другого тайму. На 50-й хвилині хтось з сімферопольців, вибивши м’яч з під ніг Худоб’яка, мимоволі… вивів Копчу на побачення з Лазарчуком. Новачок прикарпатців, який вирізнявся націленістю на ворота суперників і в попередніх зустрічах, свого шансу не упустив. Через п’ять хвилин ситуація повторилася. У стрімкій контратаці Копча після передачі Худоб’яка знову опинився віч-на-віч з голкіпером. Останній, як здалося, свідомо завалив нападника, за що прогнозовано отримав червону картку. Після двохвилинної паузи, під час якої готувався увійти в гру резервний голкіпер «ІгроСервіса» Тукач, Худоб’як з 11-метрової позначки подвоїв рахунок.

«Чому ми так невдало граємо на Івано-Франківщині? - перепитав на післяматчевій прес-конференції наставник гостей Сергій Шевченко. – Не знаю. Мабуть, справді є незручні суперники». На полях «Енергетика» і «Прикарпаття» сімферопольці за час виступів у першій лізі здобули тільки одне очко з 24-х можливих. Зауважу, наприкінці зустрічі гості могли один м’яч відквитати. Однак спочатку Бобалю завадив захисник, а удар Шендрика у компенсований час прийняла на себе поперечка воріт.

«Прикарпаття» - «ІгроСервіс» 2:0

Голи: Копча, 50, Худоб’як, 57, з пенальті.

«Прикарпаття»: Локатир, Мостовий, Гребінський, Корнутяк, Канюк, Данищук, Боришкевич (Ревуцький, 68), Курята (Страховський, 77), Микуляк (Коцабюк, 46), Копча (Щеглюк, 85), Худоб’як (Іванишин, 77).

«ІгроСервіс»: Лазарчук, Агарін, Шендрик, Лахнюк (Чернік, 71), Бондарчук, Ветренніков (Березовський, 79), Колесник (Погорельцев, 77), Якименко, Симончук (Мариненко, 74), Ільяшов (Тукач, 57), Бобаль.

Попередження: Данищук, 42 – Ільяшов, 33, Бондарчук, 81.

Вилучення: Лазарчук, 56.

За матеріалами:UA-Футбол
old_editor, 11.08.2008 23:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини