Акція «Вдячне Прикарпаття» набирає обертів

За два дні з моменту оголошення про початок акції «Вдячне Прикарпаття» до неї приєдналися вже перших шість об’єктів, зокрема – з м. Івано-Франківськ (1), Верховинського (1), Коломийського (1), Косівського (2) районів та Яремчанщини (1).

Акція ініційована Регіональним туристично-інформаційним центром спільно з головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій обласної державної адміністрації за підтримки голови обласної державної адміністрації Миколи Палійчука з метою виявлення західноукраїнської вдячності, а також просування прикарпатського туристичного продукту.

Термін проведення акції з 01 вересня по 01 грудня 2008 року, протягом якого усі прикарпатські організації, що долучаться до акції «Вдячне Прикарпаття», погоджуються на надання усім гостям з інших областей обумовленої знижки на свої послуги (мінімально від 10% від звичайної ціни).

Протягом усього часу інформація про дану ініціативу буде розміщена на головному сайті облдержадміністрації (www.if.gov.ua) та обласної ради (www.orada.if.ua), де зазначатиметься перелік усіх організацій, що братимуть у ній участь.

Зареєструватися учасником можна, надіславши назву, адресу, контактні телефони, Інтернет-сайт організації та розмір знижки, на адресу:

Регіонального туристично-інформаційного центру

вул. Галицька, 4а, м. Івано-Франківськ, тел./факс: 8 (0342) 50-24-74;

e-mail: ng@tourism-carpathian.com.ua);

або

Головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій облдержадміністрації

вул. Грушевського, 21, м. Івано-Франківськ; тел./факс: 8 (0342) 55-22-23;

e-mail: blynata@mail.ru.
old_editor, 17.08.2008 02:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини