Івано-Франківщину, яка постраждала від стихії, відбудують за три місяці?

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук обіцяє до 1 грудня відбудувати житло, зруйноване внаслідок стихійного лиха в регіоні.

«Сьогодні я відповідаю за те, щоб до 1 грудня люди жили у власному будинку, - підкреслює на зустрічах з постраждалими від стихії Палійчук. – Всім, хто втратив внаслідок липневої стихії свій будинок і висловив бажання, щоб нове житло йому побудувала держава, його зведуть уже до 1 грудня», повідомляє «УНІАН».

Палійчук надав уряду свої пропозиції, які могли б прискорити відновні роботи. За його словами, це пов'язано з тим, що низка моментів не була врахована в постановах уряду. «Я зібрав усі зауваження і подав їх першому віце-прем'єру Олександру Турчинову, який погодився з моїми зауваженнями. Це просто значно полегшить нам роботу. Сьогодні я відповідаю за те, щоб до 1 грудня люди жили у власному будинку», - зазначив губернатор.

Пропозиції, зокрема, передбачають, що обласна влада сама узгоджуватиме з людьми місце будівництва і проект, за яким зводитимуть будинок.

«До будівництва житла постраждалим від стихії привертатимемо і спонсорські кошти, оскільки передбачених урядом коштів з розрахунку 2000 грн. за метр квадратний буде недостатньо», - вважає Палійчук.



Джерело:
«ForUm»
old_editor, 14.08.2008 20:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини