В свій день народження Микола Палійчук супроводжуватиме Віктора Ющенка в робочій поїздці по Прикарпаттю

Президент України Віктор Ющенко в неділю вранці, 17 серпня, відправився з робочою поїздкою в Івано-Франківську область.

Як повідомляє офіційний сайт глави держави, головною метою поїздки є ознайомлення з ходом ліквідації наслідків стихійного лиха і відновними роботами на територіях, що постраждали від повені.

Супроводжуватиме Президента губернатор Івано-Франківської області Микола Палійчук, котрий сьогодні відзначатиме свій 37-й день народження.

Планується, що в селі Криворівня Верховинського району президент ознайомиться зі станом відновлення середньої місцевої школи імені М.Грушевського. Крім того, Ющенко з дружиною Катериною ознайомляться з ходом ліквідації наслідків стихійного лиха на ділянці дороги Верхній Ясенів - Устеріки.

Заплановано також, що глава держави ознайомиться з ходом відновлення зруйнованого моста через річку Бистриця Солотвінська біля села Драгомирчани на автодорозі національного значення Стрий - Чернівці - Мамалига.

У місті Галич Ющенко огляне початок будівництва 20 будинків для потерпілих від повені. У Івано-Франківську Президент держави проведе нараду щодо ситуації в районах, що постраждали від стихійного лиха 23-27 липня.

У поїздці президента України супроводжує секретар РНБОУ Раїса Богатирьова.

Нагадаємо, востаннє постраждалі райони Президент України відвідував 6 серпня. Тоді Віктор Ющенко ознайомився з ходом ліквідації наслідків повені в Тернопільській і Вінницькій областях.
old_editor, 17.08.2008 16:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини